Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Intimkoncert m. Tobias Trier & band

Afholdt event

Intimkoncert m. Tobias Trier & band

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

22 maj 2021 kl. 19:30 - 22:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Finurlig trubadur kommer til Roskilde.

Den moderne mands længsler, lyster og kvaler bliver hudflettet med et glimt i øjet af den finurlige trubadur Tobias Trier, når han fredag den 22. maj 2021 besøger Casa Bailar i Roskilde med sit orkester.

Tobias Trier fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo.

En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert tredje år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

”Når jeg står på en scene, så tænder jeg. Jeg giver mig hen på en rejse, som jeg aldrig helt ved, hvor ender. Jeg har musikken i blodet. Jeg elsker at tage publikum med på rejsen og lade deres input være med til at bestemme vejen”, siger Tobias Trier.

Og netop Tobias Triers hjemmevante opførsel på en scene skaber en særlig stemning blandt publikum, når han frækt blander pop, hiphop, latinamerikanske rytmer og overraskende breaks. Og når han leverer kærlighedssange, hvor Trine rimer på margarine, og sange om letmatroser, der begraves i æblemos og på stedet digter sange til kvinderne i salen, er det meget svært ikke at blive revet med.

”Jeg bruger musik, som en måde at bearbejde mit liv på. Jeg håber, at andre også kan få noget ud af det. Jeg har lært fra min mor Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med, at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også.”, siger Tobias Trier.

Han lover, at en koncert med ham altid er en intens og musikalsk oplevelse.

”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret”

Tid: 
Tapas: 19.30 - 20.45 (tilkøb inden koncerten)

Koncert: kl. 21.00-22.45 (inkl. pause)

(Drikkevarer må ikke medbringes. Vin, øl, sodavand & vand kan købes i baren)

Pris:

Koncert 150 kr.
(Casa Bailar medlemmer 125 kr.)

Tapas alm. 150 kr.

Tapas vegetar/veganer 175kr.


Citater fra anmeldelser:

”Tobias poetiske sange vækker på en gang minder om en tidlig Thomas Helmig, Kim Larsens ”Værsgo”, Dan Turell, Søren Kragh-Jacobsens ”Mona” og sågar Cornelis Vreeswick, men samtidig smager musikken og ordene i den grad af nutid” B.T.

”Det er svært at få smilet til at sænke sig efter næsten to timer i selskab med Tobias Trier og hans band. Koncerten på Rytmeposten var en sand humørbombe, hvor Triers herlige anekdoter faldt ind i en forrygende musikalsk legestue” Fyens Stiftstidende.

”Han mestrer på en gang alt det skøre og nærmest psykedeliske til det rørende og smukke” Nordjyske


Lidt mere om Tobias & band:

Tobias Trier

Sanger, musiker, komponist, tekstforfatter.

Født 13. februar 1973 i København. Opvokset på Østerbro i København. Student fra Aurehøj Gymnasium 1991. Uddannet Almen Musiklærer fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1996.

Musikudgivelser i eget navn: Bag de blå persienner (EMI 2000), Sandheden om Britina Castello (EMI 2001), Pigen som Kalder (EMI 2004), Grønne hjerter (A:larm music 2006), Krydsklip (A:larm music 2008), Elektrisk regn (Target 2012), Tyfon (Vibration 2017).

Har skrevet musik og sange til “Hr. Bohm Og Silden” (Teatret Kaleidoskop 2002), “Den Gyldne Maritime” i samarbejde med forfatteren Jens Blendstrup (Kanonhallen 2002), “En Skærsommernats Drøm” (Folketeatret 2004), dokumentarfilmen “Hjemløs” (DR1 2004), dokumentarfilmen “Grænseløs kærlighed” (DR1 2005) og biograffilmen “Grønne Hjerter” 2006. Stumfilmen “Safety last” af Harold Lloyd som blev opført i Filmhuset, København 2008. Sange og musik til bodega-musicalen “Lad mig dø i faldet fra en barstol” (Teater Momentum 2010). Har skrevet sange og optrådt med Kenneth Thordal, Carsten Lykke og Oliver Zahle i gruppen Herredømmet og med Kaspar Parby Vig og Per Worm i gruppen Dyst. Har skrevet og fremført syng-med-teaterforestillingerne “DIRIGENTEN” (Rialto:teatret 2016) og “For enden af regnbuen” (Nørrebro teater 2018).

Sara Saxild

Født 1975 i Jylland. Student fra Bjerringbro gymnasium. Uddannet musikpædagog fra Jysk Musikkonservatorium. Bassist og medkomponist i den internationalt anerkendte gruppe Under Byen som eksisterede fra 1998-2012. Har flere gange optrådt med Under Byen på turne i USA og andre steder i udlandet. Har været del af Nikolaj Nørlunds gruppe Rhonda Harris og har spillet bas for Niels Skousen.

Jacob Melchior

Født 1971 og opvokset i København. Bosiddende i New York som professionel trommeslager fra 1994-2014. Udgav albummet It’s About Time i 2010. Har optrådt som trommeslager på følgende festivaller The Blue Note (Seoul, Korea), Montreal Jazz Festival (Montreal, QB); Notting Hill Carnival (London, UK); Bossa Nova (Abruzzo, Italy), Copenhagen Jazz Festival (Copenhagen, DK) og Cirque Voador (Rio De Janeiro, BR)

Arrangør

Uanset om du ønsker et klargjort middagsbordet til gæster, eller skal afholde en stor temafest i firmaregi, så kan CB- Event hjælpe. Derudover afholder vi jævnligt diverse arrangementer med og omkring musik & dans. 

Lokation

Casa Bailar Studio Casa Bailar Studio, Industrivej 44 C, Kld., 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .