spring til hovedindhold

Intimkoncert med Kenny White og Spottiswoode

Intimkoncert med Kenny White og Spottiswoode

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

10 maj 2024 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Vi glæder os til at åbne sæsonen i Helles Have med en dobbeltkoncert med Kenny White og Spottiswoode. Inden koncerten er der fællesspisning i gårdcaféen, kl. 19. Koncerten starter kl. 20.

Bestil bord til spisning ved at sende en mail til Helle@helleshave.dk Menuen afsløres lidt senere, men vil være en gryderet (også vegansk udgave) samt en dessert.

Kenny White er en amerikansk sanger/sangskriver, pianist og guitarist fra New York, som gennem de sidste 35 år har arbejdet som studie-musiker, arrangør og producer.

Kenny White har arbejdet sammen med bl.a. David Crosby, Linda Ronstadt, Keith Richards og Shawn Colvin. Han har turneret med Tom Jones, Judy Collins og Stephen Stills, og skrevet musik til flere film, bl.a. Kevin Costner-filmen 'Message in a Bottle' sammen med Marc Cohn .

Sideløbende har han udgivet syv solo-albums, senest den anmelderroste 'Long List of Priors'.

Som lyriker bliver han sammenlignet med Randy Newman og Leonard Cohen. Publikum siger ofte, at "en Kenny White-koncert kan få dem til at grine og græde, og nogle gange i den samme sang".

Læs mere: kennywhite.net

Spottiswoode er en engelsk sanger/sangskriver, guitarist og pianist, som i 20 år har været frontfigur for det amerikanske band 'Spottiswoode and His Enemies'.

Spottiswoodes sangskrivning rammer en skønsom blanding af Ray Davies, Tom Waits og Nick Cave.

Han har udgivet syv albums med "His Enemies" og fire soloalbums. Han har skrevet musik til tv-serier og film, bl.a. "A Streetcat Named Bob". Han har spillet i USA og Europa og har siden 2018 jævnligt spillet i Danmark, ofte sammen med Kenny White.

Han har skrevet flere filmmanuskripter og tekst og musik til musicalen Above Hells Kitchen.

Læs mere: spottiswoode.com

Arrangør

Lokation

Helles Have, Klintevej 42, 4780 Stege

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder