Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Intrigue - Contrasts / Once Upon ... Infinity #1

Afholdt event

Intrigue - Contrasts / Once Upon ... Infinity #1

Fra Gratis

Sted

Dato

07 okt 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Blæserkvintetten V Coloris’ nye kammermusikfestival Once Upon... Infinity skydes i gang med en koncert, hvor store og skærende kontraster sættes over for hinanden, og hvor temaet om historiefortællinger slås an. Tolvtonesproget i Arnold Schönbergs blæserkvintet – et af festivalens hovedværker, der sammen med blæserkvintetterne af Paul Hindemith og Carl Nielsen, som er på festivalprogrammet d. 8. og 9. oktober, fortæller en historie om København for 100 år siden – vil blive blandet med klassisk Mozart, sprød og sensuel Piazolla og poppet Marc Mellits.


Program

W. A. Mozart: Duet for violin and viola in G major KV 423
A. Piazolla: Histoire du Tango, arrangeret for fløjte og akkordeon af Stefan Diaconu

A. Schönberg: Blæserkvintet opus 26
M. Mellits: Apollo for blæserkvintet, uddragBemærk: På utraditionel vis vil de forskellige satser fra de enkelte værker blive blandet godt og grundigt ud fra et ønske om at gå planken ud i forhold til koncertens tema.


Medvirkende
V Coloris

Frederik Øland

Asbjørn Nørgaard

Radu Ratoi


Once Upon ... Infinity 2022 er en ny festival, der fortæller historier gennem musik. Årets tema er Infinity (uendelighed) Festivalen løber fra d. 7. - 9. oktober med koncerter rundt omkring i København. Links til yderligere information: https://onceuponfestival.com/

Tak til Augustinus Fonden, Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat, A. P. Møller Fonden, William, Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden, Brebølfonden, Solistforeningen for uvurderlig støtte til festivalen.


Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer