Intro Festen 08/11/19

08 nov 2019 kl. 20:00 - 09 nov 2019 kl. 01:00

Pulsen 4, 4000 Roskilde

Så er vi endelig, efter en hel sommers forberedelse, klar til at åbne dørene til årets absolut største introfest!
Vi lover de vildeste lokaler, den bedste lys og lyd, og det mest festglade personale! Så vi håber selvfølgelig på, at I vil være med til at forstærke alle elementerne med jeres festhumør!
Afterparty:Introfestens afterparty skal traditionen tro afholdes på Dansebar! Dansebar er, som vi alle ved, den vildeste 18+ natklub og derfor skal I netop forkæles der. Vi sørger for fri entré til alle vores gæster over 18 år, samt partybusser fra lokalerne på Pulsen til Dansebar. :-)
Vi tager imod følgende betalinger:-Kontant-Mobilepay
En god idé er at medbringe kontanter til garderoben, så undgår du det værste kø!
Billetpriser:Online presalg: 75 kr Dørsalg: 100 kr

HUSK at det kun vil være et begrænset antal billetter til salg i døren!Vi lukker dørene som udgangspunkt kl. 22!
Husk at alle er velkomne hos Eazy Event, såfremt du kan vise gyldigt studiekort OG sygesikring eller påvise at du er 16+ med gyldigt BILLED-ID! Det vil sige at pas, kørekort, militær-ID og unge-ID godtages. Sagt på en anden måde, så godtager vi ikke kun sygesikringsbevis eller et billede af legitimation.
Eazy Event forbeholder sig retten til at anvende alle billeder og videosekvenser taget under eventet til markedsføring. Ved køb af billet, accepteres disse betingelser og du skal herefter anmode om fjernelse af materialet - dette vil dog være en vurderingssag fra os, hvorvidt det slettes eller ej.
Spørgsmål bedes rettes til Eazy Event's facebook side.✌