Intro til akvarel

07 nov 2018 kl. 19:00 - 21:00

Atelier Kunstværket, Guldborgvej 12-14, Kld, 2000 Frederiksberg

Denne workshop fokuserer på at give dig en introduktion til mindst 16 forskellige akvarelteknikker fra de basale, som f.eks. vådt i vådt til graderinger, samt forskellige effekter med f.eks. salt, sprit og andre sjove ting og sager.

Ved at få mulighed for at lege med de forskellige teknikker, får du en god indføring i akvarelmaleriets muligheder og udfordringer. Det vil gøre den kreative proces mere sjov for dig og åbne op for større muligheder for dine kunstneriske udfoldelser i akvarel-mediet i dine fremtidige værker, både med hensyn til abstrakte og figurative motiver.

Målet med workshoppen er desuden, at vi skal have det sjovt og hyggeligt, samtidig med at vi får aktiveret vores indre kreative ånd! :)

Målgruppe: Alle kan være med til workshoppen, fra unge til gamle. Workshoppen er lavet med fokus på begyndere eller dem der allerede har “snuset” lidt til akvarel, men som gerne vil have lidt flere redskaber til at bruge den. 

Andet: Jeg vejleder jer gennem de forskellige teknikker, som i så selv skal prøve af. Workshoppen tager ca. 2 timer, med en lille pause på 10-15 minutter indlagt. Der vil være te, kaffe og vand samt lidt snacks.

Materialer: Har du dine egne akvarelfarver og pensler, så tag dem gerne med selv og skriv meget gerne til mig om du selv har farver med, så jeg kan forberede mig så godt som muligt. :)  Ellers har jeg også farver og pensler, men du vil muligvis blive nødt til at dele farverne med et par andre. Jeg sørger desuden for papir, blyanter og hvad vi ellers har brug for.

Pris: 400,- kr. pr. person.

Der er plads til max 6 personer pr. workshop. Er der mindre end 3 tilmeldte bliver det aflyst.

Bliver jeg af den eller andre grunde nødt til at afmelde workshoppen tilbagefører jeg det fulde beløb til jer (undtagen det gebyr billetto tager) eller i kan vælge at melde Jer til en anden "Intro til akvarel" - workshop.

Har du spørgsmål til noget af ovenstående, er du meget velkommen til at skrive til mig på email: lisbeth_t@live.dk eller skrive/ringe på mobil: 2612 2713 (Jeg er som regel til at træffe ml. kl. 10-16, svarer jeg ikke så læg en besked og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!)

Jeg glæder mig til at hygge med dig! :)

Vil du vide mere om mig eller andre workshops/kurser? Så kan du finde mig her: http://lisbeththygesen.mono.ne...

Kærlig hilsen Lisbeth

Billet

Salg lukket