Introfest//Rave//EAags

30 aug 2019 kl. 20:30 - 31 aug 2019 kl. 00:30

Alssundgymnasiet Sønderborg, Grundtvigs Alle 86, 6400 Sønderborg

JA HVA' SÅ DA AGS, ER VI VED AT VÆRE KLAR IGEN???!?
Efter en alt for kort sommerferie, vil EA byde 2. og 3. G'erne OG IKKE MINDST de nye PUTTER stort velkommen! og hvordan gør vi bedst det? Med ENDNU en uforglemmelig fest!
Vi vil som altid se guldputter og sølvputter, så find din indre scorekarl frem og bevis dit værd. Det er først her skoleåret rigtig skydes igang(!!!)
Traditionen tro er årets første fest spækket med farver. Derfor skal DU finde UV-malingen, de skrigende farver og knæklysene frem. Vi vil se jer hamre igennem hele natten i jeres vildeste rave-outfits.

Vi vil som altid være klar i baren med massere af drikkevarer til billige priser. Baren byder blandt andet på iskolde bajere for 15 kr. samt cidere for 30,-.

Garderobe priser er:
Taske 20kr
Jakke 10kr
HUSK: Vi tager KUN imod kontanter!

Med i billetprisen følger bl.a.:Kæmpe UV-setup ✔
DJ der spiller op til dans natten igennem ✔
Busser der kører dig og dine venner direkte i byen. GRATIS! ✔
Årets første og vildeste fest ✔
Dørene åbner kl. 20:30 og lukker igen 21:00. Herefter vil det ikke være muligt at komme ind. Så kom i god tid, eller risiker at gå glip af festlighederne. Er man forhindet i at komme til tiden, så kontakt Victoria Kjærgaard. Så finder vi ud af noget. Dog skal dette senest gøres kl. 12 på dagen, skriver man senere er det ikke sikkert at det bliver set. ____________________________________________________________
Billetpriserne er til denne fest:
FORSALG: 75 kr.I DØREN: 90 kr.
Billetter kan købes på følgende link:- Kommer til salg snarest
Som altid købes billetterne online. Her vælger I blot den billet I ønsker at købe, skriver jeres kontaktoplysninger samt klasse og gennemfører betalingen. Herefter vil I modtage jeres billet som en PDF fil via email. I kan vælge at medbringe jeres billet udskrevet, eller downloade billetto's app fra appstore. Hvis I gør sidstnævnte kan I dermed blot medbringe jeres telefon, da billetten kan findes via appen. Vælg ikke SMS-bekræftelse eller postforsendelse ved køb af billetten, da dette er en ekstra og unødvendig omkostning.Er der spørgsmål, så kontakt os ved at sende en besked til siden
Hold jer muntre, vi glæder os til en sindssyg aften.Over and out
// EA
OBS: Denne fest er kun for studerende på AGS. Elever fra andre gymnasier vil derfor ikke kunne komme ind.