Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

INTUITIV BEVÆGELSE

Afholdt event

INTUITIV BEVÆGELSE

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

17 jun 2024 kl. 16:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

🔥 WORKSHOPPEN 🔥

DANS, slip tankerne og VÆR lige her

Opdag nye MULIGHEDER for at være dig på en mere fri, nysgerrig, nydelsesfuld, legende & selvomsorgsfuld måde

Udtryk, UDFOLD, hold om, mærk, accepter & bare VÆR med HELE DIG

Mærk din krop & dit sinds BEHOV på dagen

Undersøg dine MØNSTRE - både kropsligt, tankemæssigt og følelsesmæssigt

🔥 PRAKTISK 🔥

WORKSHOPPEN ER FOR ALLE og kræver ingen forudsætninger, da jeg holder en ramme og guider dig hele vejen igennem - hvor du kan bevæge dig ud fra behov og indenfor din egen fysiske formåen.

Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Medbring gerne vand og evt yogamåtte/tæppe eller en pude du kan sidde på. (hvis du ikke har det, finder vi ud af det alligevel)

Der findes p-pladser rundt omkring centeret & kører bybusser til døren.

🍉 DANS & STØT 🍉

Alle donationer på sommerens workshops doneres ubeskåret til Røde Kors’ arbejde i Gaza.

Arrangør

Psykomotorisk terapeut Christine Wiklund faciliterer workshops, webinarer og kurser i Intuitiv Bevægelse, intimitet, grænser, nærvær, nydelse og relation. 

Mine workshops tager altid udgangspunkt i mine kerneværdier - at skabe større (krops)bevidsthed og derigennem processer mod heling, at fremkalde dine ressourcer og hvad der mærkes sandt for dig og at motivere til en selvomsorgsfuld, kærlig, rummelig og nuanceret måde at være dig i din krop og i verden. 

Jeg glæder mig til at møde dig på en af mine workshops, webinarer eller kurser!

Lokation

City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .