Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

INTUITIV BEVÆGELSE - forårsworkshop

Afholdt event

INTUITIV BEVÆGELSE - forårsworkshop

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

27 maj 2024 kl. 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I n t u i t i v b e v æ g e l s e
workshoppen er for dig der er nysgerrig på hvad du kan skabe, forandre, give slip på, integrere og nyde gennem dine bevægelser.
..og for dig der bare godt kan lide at bevæge dig til musik!

🌙

I et trygt og accepterende rum faciliteres plads til at du kan lande i dine sanser, mærke efter hvad du har brug for på dagen - og gennem kreative og perspektivskabende bevægelses-kvaliteter som jeg sætter igang, kan du måske opdage noget nyt i dig selv.

🌙

Du kan se frem til, at komme i kontakt med dine ressourcer, muligheder og nydelsen i bevægelsen - måske endda få dig nogle nye vaner for friere udtryk og bevægelse med dig hjem.

Hjertens velkommen i en åben og udømmende cirkel - jeg glæder mig til at bevæge mig med dig!

*Det kræver ingen forudsætninger at være med, alle kan deltage og der er garanteret smil og dejlighed i kroppen, uanset størrelse, alder, form osv.* 

Arrangør

Psykomotorisk terapeut Christine Wiklund faciliterer workshops, webinarer og kurser i Intuitiv Bevægelse, intimitet, grænser, nærvær, nydelse og relation. 

Mine workshops tager altid udgangspunkt i mine kerneværdier - at skabe større (krops)bevidsthed og derigennem processer mod heling, at fremkalde dine ressourcer og hvad der mærkes sandt for dig og at motivere til en selvomsorgsfuld, kærlig, rummelig og nuanceret måde at være dig i din krop og i verden. 

Jeg glæder mig til at møde dig på en af mine workshops, webinarer eller kurser!

Lokation

City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .