Invitation: Prisuddeling og udstillingsåbning i DAC

eventet sluttede

Invitation: Prisuddeling og udstillingsåbning i DAC

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

02 nov 2018 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Statens Kunstfond, Arkitektskolen Aarhus og Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer til prisuddeling og udstillingsåbning i DAC! Vi glæder os til at se dig til en præsentation af de nyeste tanker om arkitekturen i samfundet.   

Fredag den 2. november kl. 14:00 modtager Katrina Wiberg den nye Dristighedspris på 50.000 kroner fra Statens Kunstfond. Wiberg modtager prisen på baggrund af hendes forskningsarbejde i klimatilpasning, der på fornyet og modig vis har skabt almen interesse for arkitekturens kvaliteter. Prisen bliver overrakt ved åbningen af udstillingen FORSK!, hvor hendes prisvindende projekt også udstilles. FORSK! er en udstilling, hvor tidligere og nuværende ph.d.-studerende fra Arkitektskolen Aarhus viser projekter, der giver bud på tidens samfundsmæssige og arkitektoniske udfordringer.

Om Katrine Wiberg 

Katrina Wiberg, cand.arch, ph.d. og adjunkt ved Arkitektskolen i Aarhus, har i sit arbejde undersøgt hvordan klimatilpasning kan forstås som en ressource og hvordan håndtering af vand kan give merværdi i vores urbane landskaber.

Om Dristighedsprisen 

’Dristighedsprisen’ fra Statens Kunstfond anerkender arkitekter, som med deres faglige engagement skubber til fagets grænser og går forrest i udviklingen af arkitekturscenen i Danmark. 

Jens Thomas Arnfred fra Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg overrækker prisen fredag.

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .