Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Invitation til “World Labyrinth Day 2021” på Straagaarden

Afholdt event

Invitation til “World Labyrinth Day 2021” på Straagaarden

Fra DKK 300,00

Sted

Dato

01 maj 2021 kl. 11:30 - 14:00

Beskrivelse

”The purpose of World Labyrinth Day is to have people connect with each other and the labyrinth on May 1st with the unified intention of creating a global wave of peace throughout the day.”

World Labyrinth Day afholdes af de vidunderlige mennesker der udgør labyrintfællesskabet og introducerer labyrinten til andre som et redskab til sig selv, samfundet og global helbredelse.

I år vil et forskningsprojekt blive inddraget til at måle effekten af en forenet intention om fred, når mennesker fra hele verdenen går labyrinten på samme dag og i samme tidszone.

Du kan læse mere her: www.worldlabyrinthday.org 

Det vil derfor være dejligt at se dig til fejring af freden, lyset og hinanden, og med mulighed for at besøge den unikke labyrint og træde ind i dette magiske geometriske univers.

Stedet er Straagaarden og tidspunktet er den 1.5.2021 fra kl. 11.30 til kl. 14

Vi vil starte med en forfriskning i visdomshjulet, og få mulighed for at hilse på hinanden inden vi går labyrintens hellige vej. Hele forløbet vil være udenfor i det fri.

På hjemmesiden kan du læse mere om byggeriet af Straagaarden og dens labyrint (http://straagaarden.dk/strawbalefarm/ ) og labyrinten ( http://straagaarden.dk/labyrinten/ ) der er en smuk replika af den vidunderlige Chartres Labyrint.

Medbring en rose, din notesbog og en vandflaske.

Kærlige hilsner 

Erik Pfeiffer, Grace Steenberg og Tina Monberg

Arrangør

Straagaarden ønsker at anvende sine ressourcer til at finde, forbinde og støtte de, der ønsker at arbejde med helhedsbaserede løsninger til gavn for dem selv, deres virksomhed og deres omgivelser. De problemer, vi står overfor, er skabt af en fragmenteret tankegang, som kun kan løses af et klogt fællesskab. Derfor skaber vi et levested for kvalitets dialog med et åbent sind og et ønske om at dele. Straagaarden wishes to find, connect, and support those who strive to find holistic solutions that are beneficial to themselves, their organization, and their surroundings. The problems we are facing have been created by a fragmented way of thinking; only through strong fellowship will the solution be found. Therefore we have created a living shelter for quality dialogue with an open mind and a wish to share.

Lokation

Bregnerødvej 8, 3250 Gilleleje

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer