eventet sluttede

"Inya's Soul Nights" presents: Aretha Franklin Tribute Night 2.0

DKK 150,00 - DKK 270,00

Sted

Dato

02 feb 2019 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

"Inya's Soul Nights" presents:
ARETHA FRANKLIN TRIBUTE NIGHT 2.0

Feat.:
DEBBIE CAMERON
MELISSA INYA
FERIDAH ROSE

backed by
THE SOUL KNIGHTS & HENRIK ARONSSON

DEBBIE CAMERON er en amerikansk performer og musikalsk multitalent med karriere i både Danmark og udlandet og musikalske rødder indenfor gospel, R&B og jazz. Hun har optrådt bl.a. med Ben Webster og Dexter Gordon, med Marc Bernstein og Tommy Seebach Show.

MELISSA INYA er en soul- og jazzsangerinde kendt både som forsanger fra Ms Melissa & The Soul Knights og sine soloprojekter.

Afrosoul-sangerinden FERIDAH ROSE hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd fra dybe rødder i Østafrikas røde jord såvel som musikalske input fra gospel og reggae. Med ørehængende melodier og forførende stemme er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

The Soul Knights har i dag Henrik Aronsson fra Gøteborg med. Han er et velkendt og etableret navn på den svenske scene og har gennem sin lange karriere spillet med Gud og hvermand rundt omkring i Sverige og udenlands. Han er et steady anker for enhver rytmegruppe og en skøn musikalsk sjæl.

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .