Ipek Yolu

Nørre Allé 7, 2200 København
07 aug 2021 kl. 17:00 - 20:00
Super arrangør
Billetter DKK 120,00
Billetter DKK 120,00

Døre kl 16 / koncert kl 17

Ipek Yolu spinder en syret silkevej af saz og surf guitar. Bandet, der tæller medlemmer fra Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand indtager ALICE Summer Series med deres debutalbum “Tropical Anatolia”.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series - vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks. 

Ipek Yolu er det tyrkiske navn for Silkevejen – der tidligere forbandt kulturer verden over. På samme måde forbinder gruppen Ipek Yolu, der er opstået omkring Aarhus’ Roots & Hybrid-scene, talrige kulturer. Tunge elektro-cumbia grooves, saz riffs og surf guitar smeltes sammen i et multikulturelt orgie af sydamerikanske rytmer, anatolsk psykedelisk folk og 60’ernes syrerock. En kaleidoskopisk blanding af musik fra alle verdenshjørner formidlet af et stærkt hold af musikere fra bands som Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand. Ipek Yolu gav en blændende koncert til Spectacle-festivalen på ALICE i 2019 og har i mellemtiden spillet flere roste koncerter. Nu er de endelig klar med deres debutalbum, “Tropical Anatolia”, og vi ser frem til at lade blandingen af tropiske og anatolske rytmer fylde ALICEs sommerlige gårdmiljø. 

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg. Læs mere her.

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke