spring til hovedindhold

ISSE + JEG ER JEANETTE - DOBBELTKONCERT

ISSE + JEG ER JEANETTE - DOBBELTKONCERT

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

26 maj 2024 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

DOBBELTKONCERT MED ISSE + JEG ER JEANETTE
2 stærke danske stemmer sammen på scenen for første gang...

Om ISSE:

Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler samt radioafspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer.

"Med flere hundrede live-optrædener i bagagen, er det et erfarent live-act, man kommer til at opleve,bl.a. med optrædener på Tv-kanalen dk4, Regatta Silkeborg, Young at Heart Festival, Musikhuset Aarhus’ ”Life is Live”-festivalog mange af landets spillesteder samt supportjobs for bl.a. Jesper Lindell (S) og Mathilde Falch.


Om Jeg er Jeanette:

”Jeg er Jeanette” er et poetisk hverdagsprojekt skabt af sangerinde Jeanette Christiansen. Projektet udspringer af hendes passion for historiefortælling, musik og mennesker og er skabt ud fra præmissen om nærvær og at se det menneske man står overfor for hele dets historie og ikke blot det øjebliksbillede man er

Lokation

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder