IT-DAG - Optimér din virksomheds IT

eventet sluttede

IT-DAG - Optimér din virksomheds IT

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

27 maj 2014 kl. 16:00 - 20:00

Beskrivelse

For de fleste virksomheder er IT en vigtig, og efterhånden uundgåelig, del af hverdagen. Men for mange kan det også være en uoverskuelig jungle, der gør det umuligt at gennemskue de mange teknologiske fremskridt.


For at hjælpe dig med at vælge den rigtige IT-løsning for din virksomhed, inviterer Stevns Erhvervsråd til IT-dag. Her har du muligheden for at få eksperternes bud på det bedste og nyeste indenfor IT-løsninger til virksomheder, samtidig med at du kan nyde en gratis grillpølse og øl/sodavand i gården.

Tirsdag d. 27. maj
Kl. 16-20 i Tinghuset
Algade 8, 4660 St. Heddinge

Dagen er delt op i to temaer, som retter sig mod henholdsvis håndværksvirksomheder og detailhandelen.

For håndværksvirksomhederne vil fokus være på, hvordan man ved hjælp af moderne IT, kan gøre sin virksomhed mere mobil og få bedre styr på ordrebehandling, lagerstyring osv.. På den måde kan du lettere kan koncentrere dig om det vigtigste: kunderne.
Detailhandelen kan glæde sig til at få eksperternes bud på fremtiden og hvordan e-handel bliver en væsentlig salgskanal for kunderne. Der vil også være mulighed for at få svar på, hvordan små detailvirksomheder kan bruge IT-løsninger, til at holde styr på kassebeholdning og varelager.

Så mød op ved Tinghuset i Algade, og få samtidig en gratis grillpølse og øl/sodavand, mens du bliver klogere på din virksomheds muligheder inden for IT.

Program
16.00 – 16.30 Oplæg ved Ibiz-Center
’Gør din virksomhed Mobil’
16.30 – 17.30 Mød leverandører af IT-løsninger til virksomheder på farten
Udstilling i ’Retssalen’ i Tinghuset
17.30 – 18.00 Oplæg ved Valhal IT
‘Cloud Computing/Microsoft C5’
18.00 – 18.30 Oplæg ved Ibiz-Center
’Kend dit IT-Behov’
18.30 – 19.30 Oplæg ved Ibiz-Center
’Fremtidens Detailhandel’
19.30 – 20.00 Mød leverandørerne af fremtidens detailhandel
Udstilling i ’Retssalen’ i Tinghuset

Lokation

Tinghuset, Algade 8, 4660 St. Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .