Iværksætter mini-camp: tjen (lomme)penge på din idé

26 okt 2021 kl. 15:30
02 nov 2021 kl. 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00


Bliv en skarp iværksætter og tjen dine egne lommepenge! 

Denne camp er for alle opfindsomme børn, som har en god idé, som de gerne vil gøre til virkelighed. Vi tager udgangspunkt i børnenes egne idéer, og guider dem gennem legende øvelser til at komme i gang med at få deres idéer ud i verden. 

Hvordan finder man sine første kunder? Hvordan kan man tjene penge på sin idé? Og hvem kan hjælpe en i gang? Det er nogle af de områder vi skal blive klogere på i fællesskab. På campen kan alle børn i alderen 10-14 år, få en smagsprøve på nogle af de elementer, der skal til, for at man kan blive en dygtig iværksætter. 

Og som noget helt ekstraordinært har vi Danmarks sejeste iværksætter, 13-årige Jonas Hinge - kendt fra DR UltraNyt med som mentor. Jonas vil dels fortælle sin egen iværksætterhistorie, men også give tips og tricks til børnene baseret på sine egne erfaringer som mad-iværksætter i Corona-tiden.

Campen foregår over to dage: 

Tirsdag den 26. oktober fra kl. 15:30-17:00
Tirsdag den 2. november fra kl. 15:30-17:00

Hvad kan børn forvente?

At det bliver en sjov og let smagsprøve på, hvordan man kan få sine idéer ud i verden. Vi skal primært beskæftige os med salg, marketing og økonomi. Vi skal bl.a. quizze, finde ting i hjemmet og lytte på hinandens idéer. Efter campen får alle børn en lille online værktøjskasse med skabeloner og øvelser til bl.a. at lave et budget og en forretningsplan. Derudover får de netværk og sparring på deres idé samt 1:1 mentorvejledning.

Hvem kan deltage?
Det kan alle børn i alderen 10-14 år, der har en god idé, de vil føre ud i verden. Måske dit barn har en ven, klassekammerat eller søskende, som også vil arbejde videre med idéen? 

Holdstørrelse
8 børn

Hvad koster det at være med?
Det koster 295 kr. + gebyr at deltage i hele campen. 
Vi kører med små hold, og derfor har vi også et meget begrænset antal pladser. 

Læs mere om Go Zebra og børneiværksætteri her

Profile picture
Go Zebra

Find billetter til Go Zebras arrangementer

eventet sluttede

Iværksætter mini-camp: tjen (lomme)penge på din idé

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke