Iværksætteri i balance

20 aug 2019 kl. 19:00 - 21:00

NLP Akademiet, Thistedvej 66, 9400 Nørresundby

Sæt X i kalenderen d. 20. august kl. 19.00-21.00, hvor vi mødes ved NLP Akademiet for at høre om opstarten af Balancebaren, stiftet af Janni Pilgaard

Janni Pilgaard vil fortælle om hendes iværksætterhistorie, samt give tips til hvordan man kan leve iværksætterdrømmen. 

Denne aften vil der også være forskellige workshops undervejs, der omhandler emnet, iværksætteri. Så drømmer du om at være iværksætter, er du det, er du igang, eller mangler du skubbet, så book en plads til dette arrangement.

Om Balancebaren:
"På Balancebaren får du inspiration til at finde balancen i et travlt familieliv. Balance handler både om tid, ambitioner, økonomi, frihed, sundhed, kærlighed, drømme og passion, og du vil møde det hele her. Læs med og bliv inspireret."

Der vil være noget lækkert til de tørstige ganer undervejs.


* Tilmelding er bindende. Tilmelding via billetlink er obligatorisk. Ved afbud 24 timer før arrangementstart, får man ikke penge retur af hensyn til pladsbooking. Ekskl. billetgebyr og transaktionsgebyr. Såfremt du er forhindret, er du velkommen til at dele din billet på begivenhedens væg.

* Da Boss lady føres af 100% frivillige kræfter, benyttes billeder og video fra events, til markedsføring af netværket og dets tiltag. Ønsker du ikke at være på dette, bedes dette oplyst, når du møder op til det givne arrangement.