Iværksætterkursus

eventet sluttede

Iværksætterkursus

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

07 mar 2016 kl. 16:00 - 18 apr 2016 kl. 19:00

Beskrivelse

Spring ud som iværksætter med Stevns Erhvervsråds iværksætterkursus!


Har du helt styr på, hvad dine produkter/ydelser skal bestå af? Ved du hvem, du skal sælge til? Og til hvilken pris? Hvordan kommer du bedst i kontakt med dine kunder?

Som iværksætter har du sikkert en masse spørgsmål og overvejelser. På Stevns Erhvervsråds iværksætterkursus kan du få svar på alle dine spørgsmål – også dem du ikke selv havde tænkt på.

På kurset kommer du hele vejen rundt om det at starte og drive virksomhed. Vi arbejder med at udvikle din virksomhedsidé og giver dig indblik i alt det praktiske omkring opstart.
Kurset veksler mellem faglige oplæg og praktiske opgaver, hvor du omsætter din nye viden til konkrete handlingsplaner for din virksomhed.

Undervejs har du rig lejlighed for at få sparring på dine idéer og udfordringer fra iværksætterkonsulenten, erfarne fagpersoner og de andre iværksættere, der deltager på kurset.

Er kurset noget for mig?

Iværksætterkurset er for dig, der enten lige har startet virksomhed i Stevns Kommune eller som har en god idé, som du gerne vil forberede dig grundigt på at føre ud i livet.

Forløbet:

Modul 1, mandag d. 7. marts kl. 16-19:
Introduktion, præsentation, forretningsidéen, livet som selvstændig

Modul 2, mandag d. 14. marts kl. 16-19:
Forretningsmodellen og produkt/ydelse

Modul 3, mandag d. 21. marts kl. 16-19:
Virksomhedens setup: selskabsform og etableringsforberedelser

Modul 4, mandag d. 4. april kl. 16-19:
Skat/moms, bogføring, regnskab

Modul 5, mandag d. 11. april kl. 16-19:
Marketing og salg - platform

Modul 6, mandag d. 18. april kl. 16-19:
Virksomheden lykkes fordi…

Underviseren

Stevns Erhvervsråds iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen underviser på kurset. Jesper har mange års erfaring med at rådgive iværksættere og kender til alt det, som det er godt at have styr på, når man starter op.
På de enkelte moduler kan der også være oplæg fra forskellige relevante fagpersoner f.eks. en revisor eller en advokat.

Pris

Det koster 500 kr. inkl. moms at deltage i hele kurset. Betalingen dækker forplejning og kursusmaterialer.

Spørgsmål?
Få en snak med iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen. Ring til tlf. 2122 1765 eller send en mail til jesper@stevnserhvervsraad.dk.

Lokation

Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .