Iværksætterkursus - øg dine chancer for succes!

17 sep 2018 kl. 16:00 - 19:00

Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge


Kom godt fra start!

Bliv godt rustet til livet som iværksætter på Stevns Erhvervsråds iværksætterkursus. På 5 moduler kommer du hele vejen rundt om at drive virksomhed med en grundig introduktion til emner som forretningsidé, kundegrundlag, strategier, regnskab, salg og markedsføring.

Kurset veksler mellem faglige oplæg fra iværksætterkonsulenten og eksterne eksperter. Samt praktiske opgaver, hvor du omsætter din nye viden til konkrete og brugbare handlingsplaner for din virksomhed.

Kurset tager udgangspunkt i DIN situation. Det betyder, at al teori bliver direkte knyttet til, hvordan du kan bruge det i din virksomhed. På Iværksætterkurset vil du:

  • arbejde med forretningsmodellen for din virksomhed
  • udarbejde en forretningsplan, der danner et solidt fundament for din virksomhed
  • blive klar til at implementere tiltagene i din virksomhed.

Er kurset noget for mig?

Iværksætterkurset er for dig som gerne vil bygge din virksomhed på et solidt fundament. Det er både for dig, der enten lige har startet virksomhed og dig som har en god idé, som du gerne vil forberede dig grundigt på at føre ud i livet. Du skal enten være bosat eller starte virksomhed i Stevns Kommune.

Forløbet

Modul 1, mandag d. 17. september kl. 18-21:
Forretningsidé, kundegrundlag, forretningsmodel :: Jura/virksomhedsformer

Modul 2, mandag d. 24. september kl. 18-21:
Value Proposition Canvas :: Business Model Canvas

Modul 3, mandag d. 1. oktober kl. 18-21:
Strategi og målsætninger :: Budgetter

Modul 4, mandag d. 8. oktober kl. 18-21:
Skat/moms :: Bogføring :: regnskabsafslutning

Modul 5, mandag d. 22. oktober kl. 18-21:
Salg / Markedsføring :: Handlingsplan :: Afslutning

Underviseren

Stevns Erhvervsråds iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen underviser på kurset. Jesper har mange års erfaring med at rådgive iværksættere og kender til alt det, som det er godt at have styr på, når du starter op.
På de enkelte moduler kan der også være oplæg fra forskellige relevante fagpersoner f.eks. en revisor eller en advokat.

Pris

Det koster 500 kr. inkl. moms + billetgebyr at deltage i hele kurset. Betalingen dækker undervisning, forplejning og kursusmaterialer.

Spørgsmål?
Få en snak med iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen. Ring til tlf. 2122 1765 eller send en mail til jesper@stevnserhvervsraad.dk.

"Jeg har fået mere ro i maven og føler, at jeg er klar til at springe ud som selvstændig nu - både i forhold til økonomi og papirarbejde og alle de forskellige ting, som det kræver. Derfor kan jeg varmt anbefale kurset til andre iværksættere."
- Katrine Lund Nielsen, Udelukkende Lund

Billet

Salg lukket