Ivan Ave (NO) // RUST

Ivan Ave (NO) // RUST

Sted

Dato

14 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

IVAN AVE (NO)

Det lå ikke i kortene, at Ivan Ave skulle blive hiphop-stjerne. Han er vokset op i Telemark, et område uden for Oslo, som er mest kendt for høje bjerge, vandring og folkemusik. Området har derfor ikke den store tradition for at uddanne urbane musikartister. Men Ivan Ave ville det anderledes. For at sikre sin udvikling, flyttede Ivan til Stavanger, som modsat Telemark havde et spirende urbant miljø med både graffiti og breakdance.


Hans tid i Stavanger gav ham blod på tanden til at forfølge musikken, og det drev ham til New York, hvor han faldt for måden at bruge samples i skabelsen af musik. Det var også her, han fandt sin egen lyd - en lyd som har bragt ham i studie med store stjerner som Mndsgn, Dâm-Funk, Kiefer og Kaytranada. Nu indtager han endnu en gang Nørrebro og RUST med sin fusion af jazz, R&B og 90'er inspirerede rap.

OBS! BILLETSALG STARTER ONSDAG DEN 8. JUNI KL 11.00

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .