J.S. Bach: Juleoratoriet

eventet sluttede

J.S. Bach: Juleoratoriet

Sted

Dato

07 dec 2019 kl. 13:00 - 15:15

Beskrivelse

J.S. Bachs Juleoratorium (kantate 1-3 og 6)
Sokkelund Sangkor
Leipziger Kammerorchester


Solister: Daniela Zib, Johanne Højlund, Richard Resch, Wiard Witholt

Dirigent: Morten Schuldt-Jensen


Det er mere end 20 år siden Morten Schuldt-Jensen og Sokkelund Sangkor for første gang begejstrede det københavnske koncertpublikum med en frisk, 'slank' udgave af Händels Messias. I 2011 brød koret så traditionen og opførte i stedet Bachs Juleoratorium. Koncerterne blev så stor en succes, at Sokkelund Sangkor besluttede fremover at skifte mellem Messias og Juleoratoriet, og turen er i år igen kommet til Bachs mesterværk.


En særlig tradition ved disse julekoncerter er introduktionen, hvor dirigent – med hjælp fra solister, kor og orkester – forklarer og illustrerer udvalgte dele af værket, feks. med fokus på et musikalsk tema eller virkemiddel, eller på hvordan en teologisk pointe bringes til udtryk i musikken.
Introduktionen begynder en time før selve koncerten, og varer ca. 30 min.
Dørene åbnes 1½ time før koncerten, og der er adgang også under introduktionen.

www.sokkelundsangkor.dk

Arrangør

Lokation

Garnisons Kirke Garnisons Kirke, Sankt Annæ Plads 4, 1250 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .