spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

JACK OF HEARTS – From Berlin to Hamburg

Afholdt event

JACK OF HEARTS – From Berlin to Hamburg

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

19 aug 2021 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

JACK OF HEARTS

– From Berlin to Hamburg

Copenhagen Baroque Festivals anden orkesterkoncert, hvor man kan opleve Arte dei Suonatori i to af C. P. E. Bachs fantastiske og fremadskuende symfonier samt opleve den japansk/engelske virtuose gambist Reiko Ichise som solist i Grauns gambekoncert og orkesterets faste polske cembalist Dagmara Tyrcha i en sjælden cembalokoncert af en af barokkens få kvindelige komponister!

Følg koncerterne på www.copenhagenbaroquefestival.dk og kom og oplev barokmusikken når den er allerbedst! 
Det polske barokorkester, Arte dei Suonatori, som er tilbagevendende festivalorkester, spiller indlevende og klangfuldt og man bliver nemt ført tilbage i tiden i de smukke historiske omgivelser! Solisterne er en blanding af danske og udenlandske stjerner og vi garanterer unikke koncertoplevelser hele festivalen igennem.

Festivalen inviterer førende specialister indenfor barokmusikken og programmerne præsenterer både de meget kendte og nærmest ukendte komponister! 

Denne aftens program fokuserer på C. P. E. Bach, Graun og en af de mindre kendte kvindelige komponister fra barokken! Vel mødt!


Barokorkester: Arte dei Suonatori
Solister: Reiko Ichise, gambe & Dagmara Tyrcha, cembalo

PROGRAM:
Wilhelmine, Margravine of Bayreuth (1709 – 1758)
Concerto in g minor for Harpsichord, strings and B.C. (6’)
Allegro

Carl Philipp Emanuel Bach (1714 – 1788)
Symphony No. 2 in B-flat major Wq 182/2 (11’)

Johann Gottlieb Graun (1703 – 1771)
Concerto for viola da gamba in d minor (22’)

Carl Philipp Emanuel Bach (1714 – 1788)
Symphony No. 4 in A major Wq 182/4 (12’)

Arrangør

Copenhagen Baroque Festival finder sted d. 4.-10. september 2023 og byder indenfor til helt særlige koncertoplevelser med danske og internationale barokmusikere. Gå på opdagelse i programmet, der rummer storslåede orkester- og korkoncerter, intime solistkoncerter, musikandagter og meget mere. 

Copenhagen Baroque Festival er startet og drives af blokfløjtenist Bolette Roed. Initiativet er udsprunget af kærligheden til barokmusikken og ønsket om at skabe møder mellem forskellige musikere, ensembler og solister på tværs af landegrænser og i nye konstellationer. Festivalen i 2023 vil blive femte gang den afholdes og koncerterne finder sted i Trinitatis Kirke, Helligåndskirken og på Rosenborg Slot. 

www.copenhagenbaroquefestival.dk

_______

Velkommen til Copenhagen Baroque Festival! For femte år afholdes en uges festival, dedikeret til at fejre og udforske barokmusikkens verden. I år er programmet sammensat ud fra temaet “State of mind” og undersøger nysgerrigt hvordan musikken kan bringe forskellige følelser og sindstilstande til både musikerne og publikum.

Under Copenhagen Baroque Festival kan du fordybe dig i den fortryllende æstetik og lydunivers, som barokmusikken tilbyder - og omkranset af værker både fra tiden før og helt op til nutiden. Festivalen finder sted i nogle af Københavns skønneste bygninger og er en unik mulighed for at opleve enestående koncerter, talentfulde musikere og den rige arv af barokmusik.

Copenhagen Baroque Festival samler dygtige musikere fra hele verden, der er specialiserede i barokmusikkens repertoire og opførelsespraksis. Gennem deres musikalske evner og passion vækker de barokmusikkens sjæl til live og skaber en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Ud over koncerterne arrangerer Copenhagen Baroque Festival også foredrag, der giver både musikelskere og nysgerrige sjæle mulighed for at dykke dybere ned i barokmusikkens verden. I år har vi særligt fokus på blokfløjtens plads i musikhistorien, nutidens virtuoser og den kommende generation af unge talenter. 

Copenhagen Baroque Festival er ikke kun en begivenhed for musikelskere med kendskab til barokmusikken, men også for alle, der ønsker at opleve den tidløse skønhed og få nye musikalske oplevelser sammen med andre. 

Kom med til Copenhagen Baroque Festival og lad dig bevæge! 

Lokation

Trinitatis Kirke Trinitatis Kirke, Pilestræde 67, 1112 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .