Spring til hovedindhold

Jacob Fischer, Kristian Jørgensen & Matthias Petri - Mainstream/World/Jazz - Copenhagen Jazz Festival 2024

Jacob Fischer, Kristian Jørgensen & Matthias Petri - Mainstream/World/Jazz - Copenhagen Jazz Festival 2024

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

11 jul 2024 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kristian Jørgensen : violin
Jacob Fischer : guitar
Matthias Petri : kontrabas.


Her er der dømt strengeleg fra øverste hylde med tre af Danmarks absolut bedste jazzmusikere.

Kristian og Jacob er sammenspillede som få med et samarbejde, der går årtier tilbage. Kristian Jørgensen er det mest oplagte bud på en arvtager til den stolte danske jazzviolin tradition, som man kender fra Finn Ziegler og Svend Asmussen, men han har også boltret sig i alle mulige andre musikalske sammenhænge - Tangoorkestret og med Paul Banks. 

Jacob Fischer kender mange nok fra Svend Asmussens kvartet, som han spillede med i over 15 år eller de mange tusinde koncerter med bl.a Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. 

Her folder de sig ud i en rigtig stringswing gruppe - en trio med næsten samme besætning som den berømte "hot club de France". Mathias Petri er en formidabel ankermand på bassen og er blevet en af de mest efterspurgte bassister i Danmark efter han vendte hjem fra et par år i jazzens mekka New York.

Arrangør

Cafe & Bar

Lokation

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori