Jacob Fischer, Zier Romme Larsen & Matthias Petri play Nat King Cole and Oscar Peterson - Copenhagen Jazz Festival 2018

07 jul 2018 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg


Jacob Fischer, Zier Romme Larsen & Matthias Petri

"play Nat King Cole and Oscar Peterson"

Jacob Fischer har samlet en superb storsvingende trio med nogle af de helt unge kæmpetalenter, der stormer frem på jazzscenen i disse år.

Zier Romme Larsen er opvokset i Eskilstrup på Falster, og hans Oscar Peterson inspirerede klaverspil er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Matthias Petri er en formidabel ankermand på bassen og er vendt hjem til Danmark fuld af inspiration efter to år i jazzens Mekka: New York.

Sammen med Jacob Fischer, "jazzguitarens evigt unge, grand old man", som en avis skrev for nylig, vil trioen spille evergreens i den på én gang elegante og hårdt swingende jazzstil, som man kender det fra Nat King Cole og Oscar Petersons trioer.

Jacob Fischer : Guitar

Zier Romme Larsen : Flygel

Matthias Petri : Bas.

Koncert & Mad

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten (og dermed også sikre dig lige den plads, du har lyst til…)

Vi serverer hver dag en Dagens Tallerken (tapas) i tre varianter: almindelig, vegetar og veganer.

Maden varierer hver dag. Men der vil altid være lidt varmt, koldt, lækker salat, lidt ost, pølse - og hvad vi nu ellers hitter på. Serveres med brød og smør. - Et sommerligt & hjemmelavet måltid, du helt sikkert bliver mæt af!

VIGTIGT!
Hvis du ønsker at spise inden koncerten og sikre dig en god plads i salen, SKAL du komme SENEST kl. 20.00. Vi serverer IKKE mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

BEMÆRK, at salg af madbilletter slutter kl. 12 på dagen for koncerten.

Koncert

Salg lukket


Koncert & Mad

Salg lukket