Jacob Gurevitsch - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

eventet sluttede

Jacob Gurevitsch - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

01 jul 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

JACOB GUREVITSCH – KONCERT MED ÉN AF VERDENS MEST STREAMEDE GUITARISTER

Guitaristen Jacob Gurevitsch, har med videoen til nummeret ’Lovers In Paris’ over 16 millioner visninger på YouTube. Sammen med antal plays på Spotify, har det gjort den København-baserede guitarist, til én af verdens mest streamede guitarister. Hans numre ligger på et utal af de mest eksklusive Spotify Playlister som Buddha Bar, Music For Dreams og Café Del Mar. 

Jacob Gurevitsch gæster Frederiksberg Mad- & kulturhus med sin to faste musikerer Kristoffer Sjelberg (percussion) og Bastian Sjelberg (bas), til en magisk koncert med den spanske guitar helt i front.

Igennem de sidste 10 år har den danske guitarist, Jacob Gurevitsch, udviklet sin egen musikalske signatur med den spanske guitar. Hans indgang til musikken er en dyb passion, en flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikalsk forståelse. Han har gennem de seneste år opnået stor succes bl.a. i udlandet, hvor hans musik er kommet vidt omkring

Den danske guitarist Jacob Gurevitsch, født i Sønderjylland i 1972, blev i en tidlig alder grebet af musik. Fra barndommen fik han, igennem sin svensk fødte mor, den svenske vise tradition ind på tæt hold. De melodiske og smukke kompositioner fra eksempelvis Jan Johansson, gjorde stort indryk og har siden hen haft afgørende betydning for hans musikalske udtryk.

Efter at have studeret på musik konservatoriet, fulgte en tid som akkompagnatør for nogle af Danmarks største sangere, bl.a. Savage Rose som han turnerede med i 3 år. Det var i den periode hans passion for den spanske guitar begyndte. 

I 2015 udgav han sit første album “Lovers In Paris”, og siden er det gået stærkt! 

Læs mere om Jacob Gurevitsch i dette glimrende interview fra KODA: interview

www.jacobgurevitsch.com

www.fmkh.dk

www.homeconcerts.dk

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

Frederiksberg Mad og Kulturhus Frederiksberg Mad og Kulturhus, Frederiksberg Allé 41, 1820 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .