eventet sluttede

JAGTEN PÅ ATLANTIS - UTOPI ELLER VIRKELIGHED?

DKK 125,00

Sted

Dato

05 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse


Hvad er Atlantis?

En by, et land eller et helt kontinent? Atlantis har fascineret menneskeheden siden oldtiden og mange arkæologer, forskere og eventyrere har kæmpet for at finde det.

Platon er den historiske hovedkilde, men 50 år før ham nævnte Herodot Atlantis! Tusindvis af bøger og mange dokumentarfilm er lavet om det.

Kan det findes?

Dette kulturrige var et forbillede for, hvordan menneskeheden gradvis skulle udvikle sig. Takket være tegninger af hovedtemplet og viden om det rette søgested er det nu muligt via dybhavsteknologien at finde resterne af Atzes tempel på Atlantis.

Hvorfor er det vigtigt?

At finde Atlantis er at finde de dybeste rødder af menneskehedens kultur. Når Atzes tempel samt hovedstaden og havnen er lokaliseret, må vi omskrive hvor og hvornår mennesket blev civiliseret og intelligent. Fundet vil bevise kildens pålidelighed og skabe interesse herom.

Arrangør

Lokation

Frivilligcenter Gentofte Frivilligcenter Gentofte, Hellerupvej 24, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .