Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

JAGTEN PÅ DEN GODE OPDRAGELSE

Afholdt event

JAGTEN PÅ DEN GODE OPDRAGELSE

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

02 okt 2021 kl. 10:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

BeskrivelseHvordan bliver man en god forælder? Hvordan finder man balancen mellem arbejde og fritid? Hvornår er det senest i orden at hente sit barn i vuggestuen? Og hvor lang tid er det egentlig okay at plante sit barn med en I-pad? Der har aldrig været mere behov for at diskutere børneopdragelse end i disse år, og efter en lang corona-nedlukning med hjemmeskoling og øget samvær i familierne, er der sikkert mange forældre, der netop nu tager tilværelsen op til revision og spøger sig selv: ”Lever vi egentlig det familieliv, der passer bedst til vores værdier?”

Derfor har vi på Musicon besluttet os for at indlede jagten på den gode opdragelse. Helt konkret inviterer vi byens børnefamilier til en dag med børneunderholdning, lokalpolitikere og en række af landets dygtigste foredragsholdere, der alle sammen vil give deres bud på, hvordan det gode børne- og familieliv ser ud i 2021. Det vil være en dag præget af nysgerrighed, humor, refleksion og eftertanke, og vi håber meget, at dagen kan have en samlende effekt for aktører, borgere, interessenter omkring Musicon, men også for børnefamilier i Roskilde og omegn, der forhåbentlig kan møde hinanden og bliver inspireret til at tale om børneopdragelse og familieliv på nye måder.    

Lokation

Musicon Musicon, 4000 Roskilde, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .