Jagten på det gode liv

04 jun 2015 kl. 19:00 - 22:00

Spinderiet, Bomuldsgade 4, 2500 København


Jagten på det gode liv

En foredragsaften om menneskelig deroute og personlig succes:

Lizl Rand og Per Hillo

Stress og præstationspres er de giftigste ingredienser til at udvikle angst og depression, og i det skjulte lever mange mennesker med disse lidelser på trods af, at de ser ud til at have det ”super godt”.Det er nemlig stadig meget tabubelagt at vise psykisk sårbarhed i en tid hvor jagten på det gode liv, både for mænd og kvinders vedkommende, er styret af følelsen af at skulle være topprofessionel på jobbet og overskudsagtig i alle livssituationer.

Torsdag den 4.juni kl.19.00 bryder vi tabuet og inviterer dig til et spændende foredrag ved journalist og forfatter, Lizl Rand og billedkunstner Per Hillo.

Lizl Rand har de seneste tolv år været leder i mediebranchen - bl.a. som ansvarshavende chefredaktør på fem forskellige magasiner og tilhørende sites samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S. I dag er hun foredragsholder, forfatter samt censor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, frivillig telefonrådgiver hos Psykiatrifonden og instruktør i psykisk førstehjælp.

Lizl Rand har skrevet bogen "Kom stærk ud af din angst" og det er med omdrejningspunkt i denne bog, at Lizl Rand fortæller sin ærlige og personligehistorie om at være styret af angst i ti år, og hvordan det var at have succes udenpå og en stor angst indeni. Hør hvordan det er muligt at arbejde sig fri af angsten og tilbage til livet og stå endnu stærkere. Blog: http://lizl.dk

Per Hillo er aftenens vært og indleder med fortællingen om sit livs nedtur, da hans firma gik konkurs og om hvordan en enkelt psykiater reddede hans liv og banede vejen til hans kunstneriske succes. http://www.perhillo.dk

Jagten på det gode liv // foredraget afholdes i Per Hillos Galleri. Kl.19.00 – 22.00 Entré 100 kr.

Per Hillo signerer sine plakater og du kan også få signeret Lizl Rands bog ”Kom stærk ud af din Angst”, som kan købes til arrangementet for 250 kr.

entré

Salg lukket