Jagten på Løkken - STANDUP SHOW

eventet sluttede

Jagten på Løkken - STANDUP SHOW

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

24 mar 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Mads Holm har lavet stand-up i 6 år og det har ført meget med sig på godt og ondt.

I 2015/16 tog han landet rundt sammen med kollega Ane Høgsberg og lavede det anmelderroste “Det STORE Depressionsshow”. Dette show følger op på depressionsshowet og giver et indblik i forsøget om at nå tilbage til livet og om at komme videre fra depressionen.

Under sloganet “Make Mads Great Again” inviterer han publikum ind i hans post-depressive verden, hvor komikken kommer først og beslutninger nogen gange bliver taget mod bedre vidende, for grinets skyld.

Et ærligt og sjovt show om at få det bedste ud af en række dårlige situationer.

Arrangør

OBS!!! Vi skifter billetsystem. Undskyld ulejligheden! Vi glæder os til at se dig :)

Lokation

Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .