Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Jagten på pandemiens udspring

Afholdt event

Jagten på pandemiens udspring

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

04 maj 2022 kl. 19:00 - 21:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

THEA KØLSEN FISCHER Professor, forskningschef, virusekspert

Hvor stammer coronapandemien fra? Dette spørgsmål har været meget omdiskuteret og omgærdet af såvel konspirationsteorier som storpolitiske interesser. I januar 2021 sendte WHO en delegation bestående af ti førende internationale viruseksperter til Wuhan, Kina, for at efterforske sagen. En af de særligt udvalgte var professor og forskningschef Thea Kølsen Fischer

I denne insider-beretning vil Thea tage os med på rejsen til Wuhan og fortælle om delegationens undersøgelser og udfordringerne, de stødte på. Bl.a. besøgte Thea og hendes kollegaer det meget omtalte Huanan Wet Market samt Wuhan Institute of Virology og flere af de hospitaler, hvor de første patienter blev indlagt. Og de talte med lægerne og sygeplejerskerne, som behandlede de første Covid-19-patienter og slog alarm, og mødte Patient 0. Hvor langt nåede delegationen i at forfølge sporene fra det smitteudbrud, der førte til vor tids største globale krise? Og hvad er fremtidsperspektiverne?

Foredraget vil give et indblik i ”virusdetektivers” exceptionelt vigtige arbejde. Thea Kølsen Fischer er en af de få danskere, der er officielt uddannet ”disease detective” i håndtering af sygdomsudbrud og epidemier og har selv deltaget i bekæmpelse af flere større udbrud rundt om i verden, bl.a. rotavirusudbrud på Jamaica og marburgvirus-udbrud i Angola.

Til arrangementet serveres et glas vin (inkluderet i prisen).

NB: Til arrangementet kan man købe bogen "Virusdetektiven - Jagten på pandemiens udspring" (Gyldendal) til rabatpris, 250 kr., og få den signeret af Thea. 


Vin & Videnskab er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. 

Læs mere om foredragsholderne og se hele sæsonens foredragsprogram på www.vinogvidenskab.dk.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til Vin & Videnskab.

Arrangør

VIN & VIDENSKAB er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Hør førende videnskabsfolk fortælle om spændende og banebrydende forskning, og nyd et glas vin i pausen. 

Lokation

Chr. Hansen Auditoriet Chr. Hansen Auditoriet, Bartholinsgade 4A, 1356 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .