Jagten på zarens arv

08 maj 2015 kl. 17:00 - 19:00

Fredensborg Slotspark, Slottet 1B, 3480 Fredensborg


Løb stærkt, skyd med bue og pil og tænk hurtigt
Kan du løbe stærkt, skyde med bue og pil, finde vej og holde hovedet klart, når du skal svare på spørgsmål om zarfamilien og slotsparken? Så kast dig ud i Jagten på zarens arv.

Jagten på zarens arv fortæller historien om danske prinsesse Dagmar og zar Alexander 3., der holdt sommerferie på Fredensborg Slot med deres seks børn for 100 år siden. Her kunne den russiske kejserfamilie slappe af, zaren kunne pjatte med sine børn, gå på æblerov og sigte efter de andre kongeliges høje hatte med haveslangen.

Med løbet Jagten på zarens arv bliver Fredensborg Slotspark på ny ramme om glade familieaktiviteter, hvor du gennem udforinger for krop, hoved og sanser får viden om zarfamilien, slottet og parkens historie. Løbet er for familier med børn i alderen 6-12 år. Husk klapvogn til små søskende.


Det praktiske
Løbet er for familier med børn i alderen 6-12 år, og husk klapvogn til små søskende.


Frem til 1. maj kan du købe vores lækre økologiske mad, som kan nydes efter løbet. Det hele er pakket i praktiske poser med servietter og bestik.

Børnemenu 50,00 kr.
Snack grønt, 2 kyllingefrikadeller, dressing, brød og smør.

Voksenmenu 70,00 kr.
Salat med perlespelt, forskellige bagte grøntsager, kyllingbryst, pesto, hummus, brød og smør.

Priser i døren: Køber du din billet i døren, koster voksne (15+ år) 65 kr. og børn over 6 år 35 kr. Det er ikke muligt at købe familiebillet i døren.


Se film fra Jagten - gennem historien 2014.

Voksen

Salg lukket


Barn

Salg lukket


Familie - 2 voksne, 2 børn

Salg lukket


+ Madbillet - Voksen

Salg lukket


+ Madbillet - Barn

Salg lukket