Jahatten Impro / Kaoskomplottet

26 mar 2019 kl. 20:00 - 21:20

Lygten Station, Lygten, 2400 København

'Jahatten Impro' - ugentlig comedy show i høj fart!
Efter kun to år på banen er Jahatten et stærkt etableret navn i branchen, og har fået mange nye publikummer til at åbne øjnene for denne alternative comedygenre.
Deres shows er altid 100 % improviserede, og de ønsker at eksperimentere meget med genre, hvorfor der tit er gæstespillere eller -grupper med.

GÆSTER: Kaoskomplottet: 
Kaoskomplottets Improshow er en dyst på improvisatorisk og komisk formåen. Spillerne dyster simpelthen i en række improdiscipliner for at vinde hæder, håneret og publikums gunst.Seks af holdets ni dygtige medlemmer fordeler sig på to hold á tre spillere, to fungerer som dommere, og den sidste er aftenens konferencier. Sidstnævnte skal føre publikum sikkert gennem den kaotiske aften, forklare de komplicerede regler til de mange improdiscipliner, og vigtigst af alt tage imod alle publikums mærkelige, bizarre og ucensurerede bud, som skal danne fundament for scenerne, spillerne kastes ud i. 
Efter hver disciplin uddeler de nådesløse dommere point baseret på improteknisk dygtighed, niveauet af humor og graden af bestikkelse. Det hold, der slutteligt har scoret flest point, erklæres som vindere.Alt er 100% improviseret og ingen ved, hvad der kommer til at ske, når først tæppet går. Det er publikums input og spillernes frie og forskruede fantasi, der udgør drivkraften bag det hele. Kun én ting er sikkert: det bliver hylende morsomt!

Showet varer ca. 80 min inkl. pause.
Entré: Betal hvad du vil (PWYW)

Om showet:

Jahatten Impro er landets eneste gruppe, der fast spiller med band.
Alt der udspilles på scenen er improviseret ud fra publikums idéer.
Det er en blanding af sjove karakterer, sange og virkelig højt humør.

Vi glæder os til at se jer (igen)

Betal hvad du vil

Gratis