Spring til hovedindhold

Jakob Borup Foredrag

Jakob Borup Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

23 okt 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Få større personlig succes

En dag hvor Jakob var med sin familie i sommerhus ved Tversted, oplevede han et vildt tordenvejr og efterfølgende to store regnbuer på himlen. Fyldt af ærbødighed og ydmyghed over skønheden i de storslåede naturfænomener, kom en indsigt til ham. “I det øjeblik vidste jeg, at vi mennesker er som disse regnbuer og tordenvejret. Vort rationelle sind forsvarer os, som det “lille ego", der ser på himlen, mens vi reelt har en enorm kvante tilstedeværelse, ligesom regnbuerne og tordenvejret har”. Dit kvante-selv har uendelige potentialer, som vores “lille selv” ikke kan forestille sig. Kvante-selvet har altid været og vil altid være inden i dig. Den er essensen i dit inderste kerneselv, der blot venter på at blive opdaget og aktiveret af dig. Under foredraget inviterer Jakob Borup dig til at lære om den verden inden i dig og hvordan du aktiverer dit kvante-selv og dine uendelige potentialer i din dagligdag. Du inviteres til en aften, hvor du får viden om dine kræfter via kvantefeltet, som vi i foredraget, vil prøve at arbejde med. I denne del kan publikum stille spørgsmål og svarene vil komme fra kvantefeltet, som er lavet på forhånd. Det vil foregå i en humoristisk og nærværende atmosfære. Nedenstående digt illustrerer, hvordan Jakob vil arbejde med os i løbet af aftenen: “Du er som Livets Træ, der sætter sit indre præg. Når du tager om den store stamme, og mærker din indre flamme, så ser du træets krone, og du har fundet livets tone.” - Jørgen Moranis

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)

Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00


Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori