Jakob Bro/Thomas Morgan/Joey Baron (US/DK)

25 apr 2017 kl. 20:00 - 23:00

TAPE, Mejlgade 53, 8000 Aarhus


Bemærk forsalget lukker kl. 17 på koncertdagen. Det vil være muligt at købe billetterne i døren fra kl. 20.

Dør kl. 20.00
Koncert kl. 21

Oplev den internationalt anerkendte komponist og guitarist Jakob Bro i en imponerende trio med to eminente amerikanske musikere.
Med sin prisvindende og anmelderroste ECM-debut ‘Gefion’(2015) slog komponisten og guitaristen Jakob Bro for alvor sit navn fast på den internationale jazzscene. Og med opfølgeren ’Streams’ (sept. 2016), igen udgivet på ECM og produceret af legendariske Manfred Eicher, har Jakob Bro i selskab med Thomas Morgan (bas) og Joey Baron (trommer) endnu engang skabt et musikalsk rum af stor skønhed.

Med valget af ’Streams’ som titel til sit nye album, har Jakob Bro samtidig skabt en passende metafor for sit musikalske virke, sin musikalske vision. Hans musik er øjeblikkets musik, flydende o...g æterisk: Flygtigt, skrøbeligt. En stadig rejse, en genopdagelse af ukendt land. Og i sin til tider næsten frustrerende insisteren på at afsøge og udforske musikken som fælles rum, snarere end solistisk at skære sin egen tydeligt afmærkede vej gennem græsset, finder Jakob Bro i sin musik igen og igen de magiske steder, som vi alle på én og samme tid altid har kendt, men som vi måske ganske havde glemt.

En rejse mod så ambitiøst et mål kræver gode rejsekammerater, og her har Jakob Bro allieret sig med de bedste: Thomas Morgan på bas (”my musical soul mate”, som Bro siger) og Joey Baron på trommer. Begge fantastiske musikere i egen ret, og i Bros trio indgår de i kraft af deres lydhørhed og talent umærkeligt i en helhed, hvor man til tider fristes til at tro, at musikken bæres frem af én tanke, én sjæl.


Billet til d.24/4

Salg lukket


Billet til d. 25/4

Salg lukket


Billet til begge aftener

Salg lukket