spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

JAKOB PARK TRIO (KR/DK)

Event aflyst

JAKOB PARK TRIO (KR/DK)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 feb 2018 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse


Udpluk fra pressen

JAKOB PARK TRIO (KR/DK)
"En pladedebutant, som udover at spille klaver står for samtlige kompositioner og arrangementer samt engelsksprogede tekster, ja, erfaringsmæssigt kan den slags godt være lidt frygtindgydende. Men der skal ikke mange toner til af den indledende ballade »Bewitched«, før man falder til ro og mærker, at man er kommet i virkeligt godt selskab".

Jakob Park, Tales From A Lost Poet. Gateway Music, 2009

“Lyrisk og løfterig”

★ ★ ★ ★ ★

Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende

Berlingske Tidende, maj 2009. Kjeld Frandsen fra Berlingske Tidende kastede 5 ud af 6 stjerner efter Jakob Parks debutalbum "Tales from a lost Poet". _________________________________________________________________

"..og faktisk skriver Jakob Park så melodiske værker at genkendelsens glæde straks indfandt sig...i det hele taget blev der rig lejlighed til at nyde Jakob Parks klaverspil, som var elegant og opfindsomt, men aldrig anmassende eller opvisningspræget.."

**** Berlingske Tidende, 18 februar 2010


Af Thomas Michelsen, musikredaktør, Politiken, 9 juni, 2011

"Der løber lyrisk blod i pianisten Jakob Parks årer, og det er klassiske og iørefaldende melodier, han tapper af det...]... Jakob Park kan komponere, skrive engelske tekster og spille klaver, så talentet må anerkendes. På et fundament af klassisk (og også noget pop) arbejder komponisten som musiker også bevidst med enkelte dissonerende akkorder".

"....i repertoiret af danske og amerikanske evergreens viste Jakob Park sig som en ganske solid jazzpianist,
som først og fremmest imponerede med sit glimrende solospil.
."
Nordjyske Stiftstidende, 30 juli, 2011.

"Et sympatisk soloalbum, som ikke gør tingene vanskeligere end de er, men lejrer sig roligt et sted i krydsfeltet mellem Keith Jarrett, Jan Johansson og Amélie fra Montmartre". **** Morgenavisen-Jyllands Posten, 2015. **** 4 ud af 6 stjerner.


Til denne udgave af Vinterjazz kan du opleve Jakob Park i en spritny konstellation sammen med bassist og producer Tomas Raae (Alberte) og den fremadstormende trommeslager Nikolaj Dall.

Lokation

B9 Vinbar, Åboulevard 12, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .