Jakob Roland Late Night Special på Søhesten

09 aug 2020 kl. 18:00 - 20:00

Musik Syndikatet Præsenterer “Jakob Roland Late Night Special!"

Første koncert siden pladeudgivelse, og til denne koncert vil det være muligt at købe den nye LP til en helt særlig Corona-pris. Og koncerten livestreames også!

Velkommen til “Jakob Roland Late Night Special”, et frisk pust på den danske jazzscene!
Med udgangspunkt i den horisontale lyd af en akkordløs kvartet spiller bandet Jakob Rolands kompositioner, som er inspireret af alt fra afrikansk musik, nordisk melankoli, over god gammeldags jazz. Musikerne er nogle af de mest efterspurgte på den københavnske jazzscene, og har alle fødderne solidt plantet i jazztraditionen, men er samtidig nogle af de mest eventyrlystne improvisatorer vi har.

Kort sagt; varm, organisk, moderne jazz med inspiration fra hele verden, hvor alt kan ske!

Line up:
Jakob Dinesen: Tenor Sax
Rolf Thofte: Trompet
Jakob Roland: Kontrabas
Andreas Fryland: Trommer

Efter mange aflyste musik arrangementer i sommeren kan vi igen høre levende musik! kom og oplev en eksplosion af en festival, med ny musik fremført af nogle at tidens mest talentfulde unge danske Jazz musikere.

Musik Syndikatet præsenterer et bredt udsnit af unge danske jazzkometer ved 12 koncerter på Søhesten d.31.7. – 2.8. og 7.-9.8 2020. To koncerter på hver af de nævnte datoer spilles henholdsvis kl.18-20 og kl. 21-23.

Festivalens samlede program afspejler Musik Syndikatets mål om at sætte fokus på unge, nysgerrige jazzmusikere og sammenspillede bands, der har meget på hjerte. Musikere, der hverken er bange for det traditionelle eller nyskabende, det udfordrende eller inkluderende.
Kendetegnende for alle medvirkende musikere er i høj grad deres store instrumentale overskud og kunstneriske kvaliteter, - de spiller med et kolossalt drive og en uendelig passion for at skabe.
Gennem musikernes egne kompositioner og arrangementer vil publikum - på selve spillestedet såvel som online - kunne opleve, hvad der lige nu rører sig i den unge jazzgeneration.

Social

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke