Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

JAMEN, HVAD MED MIG?

Afholdt event

JAMEN, HVAD MED MIG?

Fra DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

9 december 2022 - 13 december 2022
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

JAMEN, HVAD MED MIG?


Vi går rundt på en jord, der er ved at at krakelere. Alle mine venner er enten på silent retreat eller ved at blive gift og få børn. De er frivillige i nødhjælpsorganisationer, velbetalte influencere eller kærester med kendisser. Hvad har jeg at bidrage med? Skal jeg leve af tørre kartoffelmadder for klimaets skyld, eller er jeg måske mere sådan en, der får pendlerkort og sparer bilen? Hvad får mig til at se bedst ud? Behøver jeg egentlig at have det godt, hvis jeg bare kan lade som om? Ja, så hvad med mig?

6 skuespillerstuderende undersøger i en deviset forstilling instrueret af Lykke Sand, hvad det vil sige, at søge efter identitet i en kriseramt, overfladisk og forvirrende verden, hvor kravende er enorme, men recourcerne er ved at slippe op.

"JAMEN, HVAD MED MIG?" spiller d. 9. - 13. december 2022. 


Fredag d. 9. Premiere: 20.00
Lørdag d. 10.: kl. 20.00
Søndag d. 11.: kl. 17.00
Mandag d. 12.: kl. 19.30
Tirsdag d. 13.: Matiné kl. 14.30 + forestilling kl. 19.30

Instruktør: Lykke Sand
Instruktørassistent: Nadia Hunderup
Medvirkende: Anna Kristine Kiersgaard, Asta Marie Koch, Emil Soll, Ida Oxager, Lisa Joan Johansen og Michelle Bruun Buurskov

Arrangør

Copenhagen Acting School (tidl. Skuespillerskolen ophelia) tilbyder en 3-årig uddannelse til professionel skuespiller med speciale i den amerikanske Meisner-teknik, samt et 1 Year International Acting program, for engelsksprogede. 

Lokation

copenhagen acting school (tidl. Skuespillerskolen Ophelia), Gasværksvej 4E, 1656 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .