Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jan Harbeck & Claus Waidtløw Quintet - Tenor Legacy - Copenhagen Jazz Festival 2023

Afholdt event

Jan Harbeck & Claus Waidtløw Quintet - Tenor Legacy - Copenhagen Jazz Festival 2023

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

06 jul 2023 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse


Tenorsaxofonen er et af de mest fremtrædende instrumenter i jazzen, og igennem tiden har de største sat hinanden stævne for at udfordre og inspirere hinanden musikalsk. Mange af disse koncerter er heldigvis foreviget, så eftertiden har kunnet høre og mærke  stemningen fra disse mestermøder som f.eks. de legendariske ”tenorbattles” mellem Ben Webster & Don Byas, Sonny Stitt & Gene Ammons og Johnny Griffin & Eddie ”Lockjaw” Davis.

Ved denne koncert sætter to af vores egne erfarne tenorsaxofonister hinanden stævne for sammen med en sprudlende og velswingende rytmegruppe at hylde disse store mestre.

Glæd dig til et brag af en klassisk ”tenorbattle”, når Harbeck og Waidtløw krydser klinger!


Line up:

Jan Harbeck – tenorsaxofon

Claus Waidtløw – tenorsaxofon

Olivier Antunes – klaver

Daniel Franck - bas

Janus Templeton – trommer.

Mad:

I kan forudkøbe mad til denne koncert. Køkkenet åbner 2 timer før koncertstart og lukker en time før af hensyn til koncertafviklingen. Kommer I derefter, kan vi ikke servere mad for jer, og I vil ikke kunne få jeres billet refunderet.

Vær opmærksom på, at madbestillingen lukker 24 timer før koncertstart.

I kan vælge mellem følgende - Alt er hjemmelavet af lækre råvarer!

Cæsarsalat

Cæsarsalat - vegetar

Pariserbøf

Pariserbøf - vegetar

Mørbrad a'la creme

Svampe a'la creme - vegetar

Panna Cotta m. bær.

VI ANBEFALER FORSALG TIL DENNE KONCERT!

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .