Japansk vegetarisk madkursus for begyndere

16 sep 2018 kl. 15:00 - 17:00

Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V


Lær at tilberede delikate japanske dumplings, en delikat nudelret og den japanske omelet tamago som japanske sushikokke gør det.

Det japanske køkken byder på mange delikate og velsmagende, kødfri retter.
Det bliver bestemt ikke kedeligt! Mange japanske vegetarretter blev i sin tid udviklet i buddhistiske munkeklostre i Kyoto, og de smagfulde retter er siden blevet en del af det japanske køkken.

Japanske vegetarretter er mere udfordrende at lave, da der bruges flere forskellige teknikker til at lave de velsmagende retter.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japanske madtraditioner og det klassiske japanske vegetarkøkken.
Du bliver introduceret til populære råvarer såsom kål, shiitake svampe, tofu og ingefær.
Du lærer at anvende og afmåle japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som er uundværlig i det japanske vegetarkøkken.
Du lærer om forskellen på tørret nudler og friske nudler og, hvad fordelen er ved, at bruge friske nudler.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til omelet dejen og, laver den teknisk svære omelet Tamago.
Du arbejder med forskellige japanske madlavningsteknikker såsom at bagning, blanchering, stegning og snitte forskellige råvarer.
Du lærer trin for trin at lave japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med edamamebønner og en ret med japansk omelet.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning
Du lærer at laver 5 japanske gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet,
I alt 3 retter, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Pris

595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 16. september 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 11. september 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Ticket 518911

DKK 595,00 + DKK 49,61 gebyr