spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Japanske vegetarretter for begyndere

Afholdt event

Japanske vegetarretter for begyndere

Fra DKK 595,00

Sted

Dato

07 maj 2017 kl. 12:00 - 14:00

Beskrivelse

Vegetarsushi for begyndere er et kursus til dig, der ikke bryder sig om fisk eller er vegetar.

Nej, vegetarsushi er ikke en hosomaki med agurk eller en nigiri med avokado. Vegetarsushi er så meget mere og, har så meget velsmag at byde på.

Grøntsager har en helt anden konsistens, de kan tilføre sushi nogle helt andre aromaer og smage. Det tager længere tid at lave vegetarsushi, fordi du skal bruge nogle helt andre tilberedningsteknikker til at klargøre grøntsagerne. Tilberedningsteknikker af forskellige sværhedsgrader.Til gengæld får du nogle helt nye smagsoplevelser.

Den japanske omelet Tamago er fløjsblød og svampet, når den er lavet til perfektion. Den er ret kompliceret at lave, men den kan forklares på en enkelt måde. Jeg viser selvfølgelig trin-for-trin hvordan du skal lave den.


Hvem henvender kurset sig til?

Kurset Japanske vegetarretter for begyndere er til dig, der:

– længes efter at lærer det japanske vegetariske køkken at kende.
– savner et alternativ til de mange madkurser, hvor kød, fisk og skaldyr indgår som en fast del af menuen.
– har lyst til at lave velsmagende vegetarretter.

Kurset er også til dig, der:

– drømmer om at tilberede grøntsager på nye måder.
– ønsker at tilberede velsmagende retter med protein, der ikke kommer fra et dyr.
– savner en viden om de japanske ingredienser og råvarer, der anvendes i det vegetariske køkken.
– gerne vil glæde familie og venner med lækker japansk mad.
– ønsker at lave velsmagende retter såsom gyoza, en nudelret med tofu og en varm med æg.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– om det vegetariske køkken, som byder på mange velsmagende og unikke retter.
– om de japanske ingredienser, der anvendes i autentisk japansk mad.
– om, hvad du skal være opmærksom på, når du laver japansk vegetarmad.
– at klargøre forskellige slags grøntsager og sojaprodukter efter japanske teknikker.
– at tilberede en velsmagende en forret og 2 hovedretter.

Når du går fra kurset

Så ved du

– hvilke japanske ingredienser der anvendes i det vegetariske køkken.
– hvad du skal kigge efter, når du køber tofu, soja og andre råvarer.
– hvordan du klargør forskellige japanske råvarer.
– hvad der gør det japanske vegetarkøkken unikt.

Trin-for-trin lærer du at tilberede 3 velsmagende hverdagsretter, der kan laves på under en time

Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes hos de lokale thailandske eller kinesiske specialbutikker, hos den lokale grønthandler, i Føtex eller Kvickly, således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme opskrifter.

Hvad skal du medbringe?

Du medbringer dit eget forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så kan tage nogle af lækkerierne med hjem, hvis du har lyst. Ellers spises maden løbende, og der vil selvfølgelig være tid til at svare på spørgsmål.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave en forret, 2 mellemretter og en hovedret. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave samme slags mad derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 7. maj 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 4. maj 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Læs hvad andre (privat personer) siger om Zoë Escher og de forskellige madlavningskurser.

Andre kurser som udbydes af Zoë Escher
Sushikursus for børn (10-13 år). Læs mere
Advanced sushikursus. Læs mere
Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Privatundervisning: Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Traditionelle japanske hverdagsretter. Læs mere

Firmaarrangement/teambuilding: Sushikursus de luxe. Læs mere

Jeg tilbyder også private dining. Læs mere


Lokation

Peder Lykke skole, Brydes Alle 25, København S 2300

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .