Jaywillz Live In Copenhagen Denmark Med Gæstekunstneren Kaka

Jaywillz Live In Copenhagen Denmark Med Gæstekunstneren Kaka

Fra DKK 270,00

Sted

Beskrivelse

Chinonso Emmanuel Ome, professionelt kendt som Jaywillz, er en nigeriansk afro-pop-sanger og sangskriver kendt for sin populære single "Medicine". Jaywillz blev født den 12. juli 1994 i Enugu-state, en hurtigt voksende stat i den østlige del af Nigeria, Afrika. Han gik på Anambra State University, Igbariam Campus. 

  Hans første officielle Europa-turné starter fra den 4. august til den 11. september 2022, som vil udforske ham i omkring 20 byer i hele Europa.

  Kaka, er en dansk reggae-, dancehall- og hiphopkunstner.


  Hvis der er spørgsmål, kan du kontakte os via:

  Email: bolldoris9@gmail.com

  Tlf: 50164133

  Lokation

  Nazar selskabslokaler Nazar selskabslokaler, Smedeland 28, 2600 Glostrup

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

  Anbefalede events
  Events du har kigget på
  Oplev Mere