Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jazz at Funke - Søren Lee - Emil Hess - Thomas Clausen "3 of a kind"

eventet sluttede

Jazz at Funke - Søren Lee - Emil Hess - Thomas Clausen "3 of a kind"

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 jul 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Musikere: Emil Hess saxofoner, Søren Lee guitar, Thomas Clausen piano"3 of a Kind"
En trio af markante københavnske musikere med internationale karrierer, som har spillet sammen i mange år. De har bla. spillet med jazzkoryfæer som Ray Brown, Dexter Gordon, Gary Burton, Mulgrew Miller, Joe Henderson mfl.
Der spilles originale kompositioner af Emborg, Clausen, Lee og Hess med fokus på tæt sammenspil og kreative arrangementer. Melodisk, fantasifuld musik med fede grooves, smukke melodier & spændende improvisationer.

Emil Hess, københavnsk saxofonist og komponist og kapelmester, har skrevet 430 kompositioner, udgivet 17 Albums og har spillet over 1500 koncerter i ind- og udland. Aktuelt med Albummet ” Evolution Stories”. EH har vundet en Danish Music Award for bedste danske jazzalbum I 2014, spillet med bla. 3xHess, Scandinavian Jazz Quartet, Mulgrew Miller, Lars Jansson Marilyn Mazur .. http://www.emilhess.dk

Thomas Clausen; en af Danmarks fineste pianister har spillet med alt og alle inden for dansk og international jazz., har spillet egne ensembler med bla. Gary Burton Og NHØP. Har spiilet med Dexter Gordons og Palle Mikkelborgs orkestre, Jan Garbarek, Ben Webster, Joe Henderson, Elvin Jones, George Russel
http://www.thomasclausen.com

Søren Lee; en af Danmarks mest personlige og fremtrædende guitarister på tiden. Har indspillet og optrådt med musikere som Ray Brown, Adam Nussbaum, Mulgrew Miller, Brad Mehldau, Jim Hall etc.
Har netop for nylig udgivet et meget anmelderrost dobbelt live album optaget på den legendariske Jazzklub Jazzhus Montmartre og det med sin egen ”Diversity Trio” som er en perle i en lang række af mange udgivelser i eget navn. http://www.sorenlee.com

Lokation

Blegdamsvej 2, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .