Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jazz at Funke - Søren Lee Scandinavian Trio feat. Thomas Agergaard

eventet sluttede

Jazz at Funke - Søren Lee Scandinavian Trio feat. Thomas Agergaard

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

02 jul 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Søren Lee og Thomas Agergaard har fornylig startet et musikalsk samarbejde som bl.a. får sin begyndelse her til denne koncert. Musikken favner vidt fra energi fyldt og virtuost spillet jazz med en hilsen til bl.a. 70ernes og 80ernes Miles Davis men musikken peger fremad. Der vil være smukke passager skabt her og nu i nuet i sammenværd med publikum.

Alle fire musikere har været aktive på den danske og udenlandske jazz scene i mange år og har utallige koncert optrædener og plade indspilninger bag sig. Musikken er virtuos uden pre ind studeret virtuositet. Vi sætter en dyd i at sætte musikken i centrum og at vi mødes i dyb respekt for den tradition der ligger i den vesteuropæiske og amerikanske musik samt musiktraditioner fra andre kontinenter.

Lokation

Blegdamsvej 2, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .