Jazz i Hundested Kino - Our Song Trio

01 jun 2018 kl. 19:30 - 23:00

Hundested Kino, Strandvejen 47, 3390 Hundested

De 3 fremragende danske jazzmusikere: Jens Søndergaard, Thomas Bornøe og Bo Stief, spiller med deres Our Song Trio i Hundested Kino fredag den 1. juni kl 20.

Kan du lide jazz – eller er du bare glad for levende musik i gode omgivelser, så er det en koncert, du SKAL opleve.

Overskydende billetter sælges i døren, hvis du tør vente med at købe billet.


Jens Søndergaard (saxofon og klarinet) har været aktiv på jazzscenen gennem mange år. Bl.a. med Etta Cameron, Ib Glindemann, Leonardo Pedersens Jazzkapel, Swingstyrke 7, Egne grupper. Jens har talrige indspilninger med bl.a. Lee Konitz, Bob Rockwell, Kenny Werner etc. i kataloget

Priser: Årets bedste jazz CD (2009), Gaffel prisen, Ben Webster Fondens ærespris (2017)

www.jazzsoendergaard.dk

Bo Stief er en af de helt store danske bassister i klasse med NHØP, Jesper Lundgaard og Mads Vinding. Bo har spillet med alle de store hjemlige, europæiske og amerikanske musikere, og medvirket på et utal af plader med egne grupper og som værdsat sidemand. Han har en rendyrket personlig stil på 5 strenget elbas, som i denne sammenhæng placerer bassen helt fremme i lydbilledet, både i akkompagnement og som solist.

Modtog Django d’Or Prisen i 2005 samt Ben Webster Prisen i 2011

www.bostief.com

Thomas Bornø (klaver) er fra den yngre generation af veluddannede, velspillende jazzmusikere. Et meget stort talent som med swing, fin harmonisk sans og smagfulde soloer fuldender trioen. Thomas blev i 2010 nomineret til en Danish Music Award for sin debutplade ”Village Nights”. Har gennem årene optrådt med adskillige prominente jazznavne fra ind- og udland.

www.thomasbornoe.dk

Our Song Trio

Salg lukket