eventet sluttede

Jazz med Hans Toft-Olsen Trio

DKK 75,00

Sted

Dato

19 feb 2020 kl. 19:30 - 11 mar 2020 kl. 22:00

Beskrivelse

Kom og oplev en af Danmarks fremmeste croonere synge sjælevarmende og ørehængende Jazz. Lad dig tage med på en rejse gennem den amerikanske sangskat, krydderet af Hans Toft-Olsens egne sange, der både går i kroppen og i hjertet. Hans bliver akkompagneret af Pøjken Flensborg, piano og Torben Bjørnskov, bas.

Arrangør

I Løgumkloster Højskole har vi et væld af spændende koncerter, foredrag, som del af vores kurser. Til nogle af dem vil vi gerne invitere lokalsamfundet indenfor for en rimelig pris. Så får vi dobbelt glæde! Og sikkert også inspiration af alle jer der kommer og bruger skolen. Vi glæder os til at se jer!

Lokation

Løgumkloster Højskole Løgumkloster Højskole, Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .