Jazz på Musiktorvet: Basco med Jullie Hjetland

Øresundsvej 8, 2300 København
05 jul 2021 kl. 16:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 30,00
Billetter DKK 30,00


Børnekulturhus Ama'r fejrer sommeren og årets Copenhagen Jazz Festival med 3 dages udendørs jazz (- og det der ligner) for hele familien på Musiktorvet. Musiktorvet er det officielle navn på den overdækkede plads tæt ved vores hus på Øresundsvej, så der er tørvejrsgaranti selvom vi er udendørs. 

Mød den skotske multiinstrumentalist Hal Parfitt Murray, de danske spillemænd, Andreas Tophøj og Anders Ringgaard, den virtuose svenske citternist Ale Carr og den forunderlige dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland og lyt med når de fortolker sagn og myter fra det gamle Norden så det damper af frygt og spænding, kærlighed, glæde, sorg og had…

Bascos gnistrende spil, Jullies lysende stemme og en håndfuld skandinaviske forfattere har givet gamle nordiske viser liv på ny og forløser de hvirvlende melodier: med stemninger fra hurtige skotske reels, flyvende norske hallingdanse, polkaer under den danske sommer og elverpigernes ekko i de dybe svenske skove. Gennem den vilde og skønne strømmende inspiration glimter også alverdens musik, som de 5 musikere har hørt, spillet, danset, dyrket og elsket gennem tiden.

Vi overholder naturligvis de gældende Covid-19 regler og sørger for tydelig skiltning, rigelige mængder håndsprit og god plads mellem familie-boblerne. Alle over 15 år skal kunne fremvise gyldigt coronapas og ID.

eventet sluttede

Jazz på Musiktorvet: Basco med Jullie Hjetland

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke