Jazz på Musiktorvet: Kirsebærsne

Øresundsvej 8, 2300 København
03 jul 2021 kl. 11:00 - 12:00
Super arrangør
Billetter DKK 30,00
Billetter DKK 30,00

Kom lad det sne - Kirsebærsne - Sne lidt i maj - Sne lidt i dig! 

Børnekulturhus Ama'r fejrer sommeren og årets Copenhagen Jazz Festival med 3 dages udendørs jazz (- og det der ligner) for hele familien på Musiktorvet. Musiktorvet er det officielle navn på den overdækkede plads tæt ved vores hus på Øresundsvej, så der er tørvejrsgaranti selvom vi er udendørs. 

Dagens koncert byder på hel ny og poetisk musik for børn og deres voksne. Den prisbelønnede forfatter Tina Sakura Bestle har skrevet tekster, komponist og bassist Torben Westergaard har lavet musik og inviteret percussionist Jonas Johansen, den prisvindene ny-folk-trio Trio Mio og sangerinde Sophie Zidoy med ind i et univers fuld af ordblomster, varme og musikglæde. Resultatet er stærke melodier og tekster, der taler både til børn og voksne. Hør om Krammekatten Conny Lund, der krammer skrammer på knæ og storme i læ, den klippevilde Kong Eddy der dyrker konfetti-kungfu og Bogfinken Blinke, der blev træt af at tænke...

Det er musik, der drømmer sig tilbage til 70’erne og Astrid Lindgrens samarbejde med komponisterne Georg Riedel og Jan Johansson. 

Kirsebærsne er:
Kristine Heebøl – violin
Jens Ulvsand – bouzuki/guitar
Peter Rosendal, piano
Jonas Johansen – percussion
Torben Westergaard – vokal og bas
Sophie Zidoy - kor

Vi overholder naturligvis de gældende Covid-19 regler og sørger for tydelig skiltning, rigelige mængder håndsprit og god plads mellem familie-boblerne. Alle over 15 år skal kunne fremvise gyldigt coronapas og ID.

eventet sluttede

Jazz på Musiktorvet: Kirsebærsne

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke