JazzBrunch I Auktionshallen - AK and All that jazz

08 jul 2018 kl. 10:30 - 12:30

Vestre Havnevej 35, Vestre Havnevej 35, 4583 Sjællands Odde


"AK and All that Jazz" - Anne Kristine Lauritsen og hendes 4 kompagnoner står for blid morgenvækning til jazz og god søndagsstemning, OSS serverer friskbrygget kaffe, mens SuperBrugsen på Oddens slagterteam og bageri byder på lækker brunchbuffet.
Arrangementet foregår i Auktionshallen på Odden Havn.


Om AK & All That Jazz:
Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse. Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. AK & all that Jazz er også 2 af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene. Henrik Bolberg er uden tvivl, en af de absolut førende trompetister i Europa, hvilket hans cv samt diskografi i den grad også vidner om. Han er et scoop, for et hvilket som helst orkester, soloerne er altid af højeste standard. Den store kærlighed til de gamle mestre fornægter sig ej heller. Niels “Flipper” Stuart er, med sine mere end 50 år på den danske jazz scene, “Still Going Strong”. Med sit Zoot Sims inspirerede spil, evner han som Bolberg, at sætte sit helt eget præg på musikken. Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis og Bjørn Otto, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde. AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival, Snakecity jazz festival, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operaen, samt Nyhavn Sct. Hansaften. Har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Valby.
Billetprisen er for 5 mandsorkester og brunch m/juice og kaffe el. te.
Ønskes yderligere drikkevarer kan de tilkøbes i OSS-baren i Auktionshallen som drives af frivillige. Et eventuelt overskud af salget går til almennyttige formål på Sjællands Odde.
Der er 150 billetter i forsalg til 200.- Eventuelle restbilletter sælges ved indgangen til 225.-

Havneområdet er afspærret for parkering, og der henvises til parkering på Vestre Havnevej og marken dér.
Billetprisen er for 5 mands orkester og brunch m/juice og kaffe.
Der spilles 50 minutter - holdes pause 20 minutter - og så spilles igen 50 minutter.JazzBrunch i Auktionshallen

Salg lukket