spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

JazzBrunch I Auktionshallen - AK and All that jazz

Afholdt event

JazzBrunch I Auktionshallen - AK and All that jazz

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

08 jul 2018 kl. 10:30 - 12:30

Beskrivelse

"AK and All that Jazz" - Anne Kristine Lauritsen og hendes 4 kompagnoner står for blid morgenvækning til jazz og god søndagsstemning, OSS serverer friskbrygget kaffe, mens SuperBrugsen på Oddens slagterteam og bageri byder på lækker brunchbuffet.
Arrangementet foregår i Auktionshallen på Odden Havn.


Om AK & All That Jazz:
Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse. Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. AK & all that Jazz er også 2 af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene. Henrik Bolberg er uden tvivl, en af de absolut førende trompetister i Europa, hvilket hans cv samt diskografi i den grad også vidner om. Han er et scoop, for et hvilket som helst orkester, soloerne er altid af højeste standard. Den store kærlighed til de gamle mestre fornægter sig ej heller. Niels “Flipper” Stuart er, med sine mere end 50 år på den danske jazz scene, “Still Going Strong”. Med sit Zoot Sims inspirerede spil, evner han som Bolberg, at sætte sit helt eget præg på musikken. Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis og Bjørn Otto, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde. AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival, Snakecity jazz festival, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operaen, samt Nyhavn Sct. Hansaften. Har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Valby.
Billetprisen er for 5 mandsorkester og brunch m/juice og kaffe el. te.
Ønskes yderligere drikkevarer kan de tilkøbes i OSS-baren i Auktionshallen som drives af frivillige. Et eventuelt overskud af salget går til almennyttige formål på Sjællands Odde.
Der er 150 billetter i forsalg til 200.- Eventuelle restbilletter sælges ved indgangen til 225.-

Havneområdet er afspærret for parkering, og der henvises til parkering på Vestre Havnevej og marken dér.
Billetprisen er for 5 mands orkester og brunch m/juice og kaffe.
Der spilles 50 minutter - holdes pause 20 minutter - og så spilles igen 50 minutter.



Lokation

Vestre Havnevej 35 Vestre Havnevej 35, Vestre Havnevej 35, 4583 Sjællands Odde

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .