Jazzkoncert: String Swing med Sahra da Silva: Tribute to Meschiya Lake

13 feb 2020 kl. 19:30 - 21:30

Nivaagaards Malerisamling, Gammel Strandvej 2, 2990 Nivå

Søren Sigumfeldts String Swing-orkester optræder med sangeren Sahra da Silva i en 'Tribute to Meschiya Lake'. Glæd jer til en swingende koncert i Søjlesalen!

Tændt af en helt særlig gnist ved deres første møde skrev og indspillede saxofonist Søren Sigumfeldt (DK) og sanger Mesciya Lake (US) albummet ’This Is Meschiya Lake’ på ganske få dage – og vandt siden DMA i kategorien ’Årets vokaljazz’ i 2019. Det er et album, hvor jazzen møder 1980’ernes mørke beat-poeter med numre af ikoner som Leonard Cohen og Nick Cave.

Sangerinden Sahra da Silva møder på museet Søren Sigumfeldts String Swing-orkester i en stærk opstilling med nogle af Danmarks bedste jazzmusikere:

Søren Siegumfeldt er saxofonisten, Jacob Fischer er med på guitar, Peter Rosendal på klaver og Thomas Vang på bas. Der vil derudover være gæstebesøg af nogle af orkestrets venner, bl.a. trommeslageren og perkussionisten Arto Louis Eriksenog mundharpevirtuosen og guitaristen Finn Poulsen.

Pris 200 kr. Halv pris for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret før koncerten.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt tilbud beskrevet nedenfor:

Billetto særtilbud: Hvis du booker og betaler aftenens ret via Billetto, får du kaffe og dessert oveni.

Prisen for en almindelig billet til koncerten er 200 kr. For fuld pakke med koncert, aftenens ret, kaffe og kage 325 kr.
Prisen for en årskortholder billet til koncerten er 100 kr. For fuld pakke med foredrag, aftenens ret, kaffe og kage 225 kr. 

BEMÆRK: Koncerten har tidligere været annonceret som 'Søren Sigumfeldts String Swing - This is Meschiya Lake' med Meschiya Lake som sanger. Meschiya Lake er i mellemtiden flyttet til New Orleans, hvilket komplicerer hendes optræden i Danmark. Vi glæder os nu til at byde Sahra da Silva velkommen som vokal i en Tribute-koncert.