Jeg er altså faktisk bare ikke så skaRp, som jeg ser ud til.

21 jun 2018 kl. 19:47 - 21:57

Mejlgade 95, Mejlgade 95, 8000 Aarhus


F O R T Æ L L E S A L O N - # 02

Jeg er altså faktisk bare ikke så skaRp, som jeg ser ud til.

Kan man overhovedet skabe sig en karriere med et krøllet hoved? Jeg besluttet mig for at dele ud af min personlige historie, fordi det helt sikkert kan gøre noget for andre. Eller er det helt gak gak?

Fortællingen handler blandt andet om:

  • Diagnoser, selvværd og manglen på samme
  • Angsten for at det bliver ved, men bevidstheden om at det forandrer sig
  • Følelsen af at være direkte uintelligent, og faren for at nogen opdager det
  • Fordøjelsesproblemer, rodehoved og hyperaktivitet
  • Humor, held og tilfældigheder i livet

. . . . . .

Jeg er selvstændig kunstner og arkitekt, og prøver dagligt skal få puslespillet med forretningsplaner, kunstneriske visioner og en ulmende usikkerhed til at gå op. Mine primære projekter er store udsmykninger og installationer alverdens steder, ude som inde, skabt i samarbejder, hvor hjertet brænder og hjernen rystes. - Seidamarielebech.dk

Kom til - F O R T Æ L L E S A L O N - i mit studio, hvis du har oplevet livets stress, trænger til inspiration i at drive livet eller din virksomhed, bare vil høre en anderledes historie eller vil se giraffens værksted. Der vil være en kop koldt eller varmt, og god tid til fælles snak inden vi takker af efter et par timer.

STED : Mejlgade 95, 3.sal - torsdag d. 21.maj kl 19.57.

Kun 30 pladser!

. . . . . .

Referencer fra tidligere FORTÆLLESALONER;

‘Ida Marie leverer en personlig historie med følelse og nuance, varme og ærlighed. Sådan en fortælling gør indtryk på mig - nuancerer mit liv. Det var en berigende og autentisk fortælling om menneskelig kreativitet og uro - Tak!’ - Louise, 40 år.

‘Professionelt arbejder jeg med psykisk sårbare borgere, som har drømme og visioner, men som ikke formår at handle på det; Med din fortælling har jeg fået inspiration til at motivere. Skabe håb! - Personligt har jeg fået en fed reminder på at følge mine drømme!’ - Pia, 39 år.

‘ Tak for at sige det højt!’ - Vithard / Prince of Knitting.

. . .

Arkitektskolen Aarhus - "Tak for et meget inspirerende og tankevækkende oplæg. Det har blandt de studerende givet anledning til ny refleksion om den selvstændige vej og ruten dertil'.

Rødding Højskole - Det var bare rigtig dejligt, at have dig til at åbne ballet for dette års række af højskole aftener! Eleverne var rigtig glade for det, og synes det var så dejligt med en ærlig fortælling i øjenhøjde! Tror særligt det var rigtig godt, for de elever som selv kender til angsten, som stadig drømmer om et kreativt arbejdsliv!

FORTÆLLESALON 02 - Jeg er altså faktisk bare ikke så skaRp, som jeg ser ud til.

Salg lukket