eventet sluttede

Jeg er ikke min sygdom – fortællinger om at ville leve og være ung

Gratis

Sted

Dato

06 sep 2018 kl. 12:00 - 13:00

Beskrivelse

Har du ligget i koma i 300 dage – bliver du nogensinde så panisk angst, at du ikke kan røre dig – ved du aldrig, hvornår du bliver indlagt næste gang?

Ikke alle får lov at opleve en almindelig ungdom. Mens de fleste unge hænger ud med vennerne og går til fester, må nogle leve et liv som konstant sættes på standby af indlæggelser og nye behandlinger. Mød nogle af disse unge, som fra scenen fortæller om kampen for en ungdom og livet med en sygdom, der ikke kan ignoreres.

"Jeg ved ikke hvad fremtiden vil bringe så jeg har ingen drømme om hvad jeg vil med mit liv. Jeg fokuserer kun på her og nu" – Laura, som lever med pludselige og voldsomme smerteanfald.

Ungdommens Røde Kors og C:NTACT præsenterer forestillingen ’Jeg er ikke min sygdom – fortællinger om at ville leve og være ung’, som handler om sygdomsramte unge. Nogle har en psykisk lidelse, andre en somatisk, men fælles for dem alle er, at de har haft en helt anden ungdom end de fleste. Meget af det, raske unge tager for givet, er uopnåelige drømme for disse unge. Med disse historier inviterer de unge os ind i en anden virkelighed, og prøver at få os til at se deres verden i et nyt perspektiv.

”Lige der tænker jeg ikke på, at der er et andet menneske der lige er blevet dræbt. Måske i et trafikuheld. Måske en ung fyr ligesom mig som har levet det vilde liv. Et andet menneske med sunde nyrer som måske selv har valgt at blive organdonor” – Karsten, som fik nyresvigt som 23-årig.


Instruktør: Runi Lewerissa

Projektleder: Leonora Wulff-Jørgensen

Produktionsassistent: Sasja Tjerrild

Ide og koncept: Henrik Hartmann

Målgruppe: Erhvervsskoler, produktionsskoler, gymnasieelever og folkeskoleelever fra 7. klasse og op

Produceret af C:NTACT og Ungdommens Røde Kors i partnerskab med Egmont Fonden

Arrangør

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.

Lokation

Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .